Anmeldelse af Campingpladsen Ca’Savio, Italien

by Rebecca Line
pool campingplads italien casavio

Indeholder reklamelinks

Sommeren er over os, og i skrivende stund er familien og jeg netop hjemvendt fra årets sommerferie, som blev holdt på Campingpladsen Ca’Savio i Italien, beliggende nær Venedig. Vi havde igen i år valgt at tage på kør selv ferie med ungerne på bagsædet (læs vores tips), og valgt en destination med masser af børnevenlige aktiviteter. Under vores ophold hos Ca’Savio boede vi i et Mobilehome, hvilket pt er vores foretrukne boligform, når vi besøger campingpladser i Europa.

– Bestil et fly (reklamelink)
– Bestil oplevelser (reklamelink)
– Køb by plakater (reklamelink)

Hvis du er på udkig efter den perfekte kombination af afslapning, eventyr og kulturelle oplevelser, så skal du måske vende din opmærksomhed mod denne fantastiske destination. Campingpladsen Ca’Savio er mere end bare et sted at slå teltet op eller parkere campingvognen. Det er et hyggeligt paradis for hele familien, hvor I kan skabe uforglemmelige minder sammen. Her nedenfor har jeg listet nogle forskellige kriterier i forhold til at kunne anmelde campingpladsen, så kan du se om Ca’Savio skal blive jeres næste ferieeventyr.

1. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Campingpladsen Ca’Savio ligger blot få skridt fra Adriaterhavet, hvilket betyder, at I kan vågne op til lyden af bølgerne og nyde solnedgangen over havet. Stranden var desuden fabelagtig, med sandstrand så langt øjet rækker. Hvilket gav anledning til masser af badeture samt konstruktion af et væld af store sandslotte. Det eneste der lige kunne have manglet på stranden var muligheden for forplejning. Her kunne godt have været en strandbar med salg af is, noget at drikke eller måske lidt snacks. Men så igen – så er stranden heller ikke længere væk end at man hurtigst kan gå tilbage til sin hytte / telt, eller at man finder snackbaren på campingpladsen.

Placeringen af campingpladsen giver jer desuden også nem adgang til nogle af Italiens mest ikoniske seværdigheder, da Venedig kun er en kort færgetur væk. Dette åbner op for en hel verden af muligheder for spændende dagsture til kanalerne, gondolerne og de charmerende brostensbelagte gader i Venedig. Vi selv tog færgen til venedig, hvilket var en kort biltur hen til en færgeterminal samt en efterfølgende sejltur på 30 minutter. Hurtigt og nemt. Herudover kan du også tage en færge til de to farverige øer Murano og Burano, for en hyggelig dagsudflugt.

Yderligere ligger der et populært vandland ikke så langt herfra ved navn Caribe Bay. Jeg ærgrer mig personligt over at vi ikke nåede at komme herind, for det ser utroligt lækkert ud. Og vi kunne se på den lange bilkø hertil, at det er en populær destination for både lokale og turister.

2. Faciliteter på campingpladsen

Den trestjernede campingplads Ca’Savio tilbyder et væld af faciliteter, der tilfredsstiller alle familiemedlemmers ønsker. I kan nyde de store, swimmingpools, tage en dukkert i det klare havvand, deltage i sjove sportsaktiviteter eller udforske de maleriske omgivelser på cykel. Campingpladsen har også børnevenlige legeområder, så de små kan lege og danne nye venskaber.

Vi tilbragte en del tid ved poolen under vores ophold, og hos Ca’Savio har de to poolområder. Et mindre område med to pools, hvor størstedelen af de sportslige aktiviteter foregår i løbet af dagen. Samt et større poolområde med 5 pools. Områderne er måske ikke så moderne og nutidigt indrettede, men de har flere forskellige dybder der tilgodeser derved forskellige behov. Begge poolområder er godt besøgt, og liggestolene er få. Så man skal være ekstremt heldig eller tidligt ude hvis man ønsker sig en stol. Langt de fleste badegæster sad blot rundt langs kanten på de forskellige pools, eller ved den tilhørende græsplæne til formålet. Ved begge pools er der mulighed for snacks nær ved – dog ikke inde i selve poolområdet.

På campingpladsen er der naturligvis et supermarked, hvor du finder alle basale varer. De har friskt brød, men her skal du dog være tidligt ude hvis du skal have noget. Og så har de en delikatesse afdeling hvorfra du kan købe forskellige færdigelavede retter.

Når det kommer til mad og drikke på campingpladsen, så er det umiddelbart en anelse tyndt med muligheder. Der er en snackbar, en restaurant og en takeaway-bistro. Og de serverer alle typisk italiensk familievenligt-mad såsom pizza, pasta, burger, is og slush ice. En ting der tæller godt op på min stjerneskala er, at de har placeret legepladserne ved siden af spisestederne. Deres store legeplads har en træ-borg hele vejen rundt langs kanten, og omkranser legepladsens yderligere aktiviteter. Børnene var ret vilde med denne.

3. Aktiviteter for hele familien

Uanset om I foretrækker at tilbringe ferien med afslapning eller spænding, så er der noget for alle på Ca’Savio. I kan deltage i sjove konkurrencer, underholdende shows og temafester, der sørger for smil på alles læber. På campingpladsen finder du cykeludlejning, diverse fitness og sportsaktiviteter, bordtennis, minigolf, samt et væld af aktiviteter for børnene såsom vandaerobic og sandslot-konkurrence.

Vi deltog i en del aktiviteter, men nåede slet ikke at prøve det hele. Oppe i miniklubben legede vi med LEGO, deltog i flere krea-workshops med glimmer og lim, og så deltog børnene i et arrangement der hed Pizza Chef, hvor de fik lov til at kreere deres helt egen minipizza. Vi var også på bug-hunt for at finde insekter rundt omkring på campingpladsen. Vi nåede slet ikke at deltage i de mange “voksen” aktiviteter, og ærligt nåede vi knap nok at sætte os ind i de mange muligheder.

Om aftenen er der minidisko, samt talentshow for de lidt større børn. Dette så ud til at være vældig populært, men vi deltog kun på afstand da Andrea ikke er så glad for alt for meget larm omkring hende. Men her er som sagt masser af musik, dans og shows som kan underholde sidst på aftenen.

4. Renlighed på pladsen

Hele campingpladsen var utroligt velholdt, og overalt gik der medarbejdere og nussede om udearealerne. Buskene blev trimmet, stierne ryddet for blade, og generelt var der ikke en finger at sætte herpå. Toilet- og badefaciliteter så også ganske fine ud oppe i fælleshusene. Det der nok trækker karakteren lidt ned her er, at visse områder på campingpladsen, såsom restaurant området, er en smule gammeldags og måske også lidt slidt at se på. Det betyder ikke at her er beskidt, men mere at det er en vibe man får når alt ikke er up to date.

5. Pengene værd?

Jeg synes uden tvivl at det var pengene værd at bo hos Ca’Savio. Vi fik nøjagtigt det vi efterspurgte i forhold til det budget vi havde givet os selv til årets sommerferie. Og her var rigeligt med badetid, legetid og hyggelige aktiviteter for børnene. Så godt nok var det kun en 3 stjernet campingplads med dertil hørende faciliteter, men det har været super til prisen.

Dog lige en note hertil når det kommer til økonomi – nemlig at her skal betales for aircondition seperat. Man kan tanke op på et kort oppe i receptionen. Jeg mener at vi betalte 25€ for 40 timer. Yderligere var WiFi også en ting man skulle betale for udover. Her er masser af WiFi zoner rundt omkring på pladsen, men hvis du ønsker en kode hertil skal der betales ved kasse et. Her var et væld af forskellige kombinationer i forhold til dage og antal enheder.

En familieferie på en campingplads som Ca’Savio skaber den perfekte mulighed for at styrke båndene mellem familiemedlemmer. Her er I tvunget til at frakoble fra hverdagens travlhed og fokusere på hinanden. Sammen kan I nyde madlavningen, hyggelige aftener med kortspil og lange gåture på stranden. De dyrebare øjeblikke, I deler, vil forblive indgraveret i jeres hjerter i lang tid fremover.

Campingpladsen Ca’Savio er en perle, der venter på at blive udforsket af jer og jeres familie. Det er et sted, hvor I kan opdage essensen af Italien, skabe minder, der varer en livstid, og opleve den unikke følelse af fællesskab og frihed, som campinglivet bringer med sig. Så nyd ferien og genopdag den dyrebare gave ved at tilbringe tid sammen som familie.

– Bestil et fly (reklamelink)
– Bestil oplevelser (reklamelink)
– Køb by plakater (reklamelink)

Leave a Comment