Sommer i Hochkönig-regionen

by Rebecca Line

Hochkönig-regionen, beliggende i hjertet af de østrigske alper, er en skjult perle, der byder på en uforglemmelig ferie for voksne og børn i alle aldre. Regionen er anerkendt som et populært skisportsted om vinteren og forvandles til et sommerparadis henover sommeren. Uanset om du søger eventyr, ro eller en kombination af begge, har Hochkönig noget for enhver smag. Med omkring 340 kilometer certificerede vandrestier og talrige kilometer MTB-ruter, er regionen et paradis for både vandrere og cykelentusiaster. Stierne fører dig gennem frodige dale, op ad stejle bjergsider og til fantastiske udsigtspunkter, der vil tage pusten fra dig. For børnefamilier er bjergene fyldt med sjove sommeraktiviteter, og her i indlægget vil jeg give dig et overblik herover.

Fordele med The HochkönigCard

Når du planlægger en sommerferie i de smukke østrigske bjerge, er The HochkönigCard din nøgle til en perfekt ferie i Hochkönig-regionen. Kortet giver dig adgang til en lang række fordele og rabatter, der gør din ferie endnu mere mindeværdig og økonomisk overkommelig. Forestil dig at vågne op til frisk bjergluft og vide, at du har ubegrænset adgang til nogle af de bedste oplevelser, Hochkönig-regionen har at byde på. Kortet giver attraktive prisfordele ved udvalgte attraktioner og kan kun fås hos partnerindkvarteringer. Se efter HochkönigCard-symbolet for at sikre, at din indkvartering er en partner. De mange bonusydelser inkluderer:

  • Ubegrænset og gratis brug af sommerens kabelbaner
  • Gratis brug af vandrebussen
  • Engangsbrug af sommerens kælkebane
  • Adgang til over 100 attraktioner i området
  • Omkring 340 kilometer certificerede vandrestier
  • Talrige kilometer eBike- og MTB-ruter
  • Utallige bjergenge og hytter
  • 6 åbne bjergbaner om sommeren
  • Regionale produkter fra lokale producenter
  • 30% rabat på adgang til Nationalparkcentret i Mittersill

Dette bonuskort garanterer dig adgang til din personlige ferieglæde. Kortet er tilgængeligt gratis under hele dit ophold hos alle HochkönigCard-partnerindkvarteringer og kan ikke købes. Under vores seneste ophold boede vi på Das Grünholz Aparthotel hvor hortet var tilgængeligt.

Hochkönig

Her kommer et overblik over nogen af de seværdigheder jeg særligt vil anbefale.

Mühlbach- Karbachalm 6er Cable Car (1.599 m)

På toppen af denne kabelbane i Mühlbach finder du Toni’s Alpine Playground: Denne prisvindende legeplads byder på masser af sjov for hele familien. Her finder I en af de længste kuglebaner i Alperne, vand- og sandlegepladser, klatretårne og slacklines. Vandrestierne er tilgængelige med barnevogne, og I kan nyde en afslappende dag med panoramaudsigt. Du kan også finde en Mountaincart Bane, hvor du kan suse ned ad bjerget på en 6,5 km lang mountaincart bane, som garanterer sjov og adrenalin for både børn og voksne. Du finder også Karbachalm Bjergrestaurant lige ved legepladsen, hvor du kan nyde lokale retter og tage en pause fra dagens aktiviteter.

Dienten – Gabühel 10er Cable Car (1.620 m)

På toppen af denne kabelbane finder du Swing Park Hochkönig – Østrigs første gyngepark! Med to spektakulære vandfaldsgynger, fire kæmpegynger og en legeplads på mere end 600 m², er der masser af sjov for hele familien. Gabühel liften i Dienten og Hochmais liften i Hinterthal tager jer sikkert og komfortabelt til svingparadiset. Hvis du er til Hiking, så er der adgang til stier, der fører til smukke udsigtspunkter og bjergenge, ideelle til en familieudflugt. Du finder skønne Scenic Spots, som er perfekte steder til picnic og afslapning med panoramaudsigt. Ønsker du at køre Mountain Bike, så findes der ruter, der passer til forskellige niveauer, så hele familien kan være med.

Maria Alm – Natrunbahn 10er Cable Car (1.163 m)

Direkte fra centrum af Maria Alm kan I tage Natrunbahn 10er kabelbanen op til Prince Mountain Natrun. Her finder I vandrestier, der er tilgængelige med barnevogne, afslapningsområder og masser af eventyr for både unge og gamle. Børnene vil elske at udforske slotlegepladsen, glide ned ad skovens rutsjebaner og spille minigolf. Den smukke Prince Lake er kun en 10 minutters gåtur fra bjergstationen og er perfekt til afslapning og vandreture. For de lidt ældre børn og voksne er der spændende flowtrails og en skovklatrepark, hvor I kan svinge mellem trætoppene i op til 14 meters højde. Se lokale dyrearter ved Jufenalm og prøv kræfter med bueskydning på 3D bow course, som er cirka en times gåtur fra bjergstationen. Stierne er tilgængelige med barnevogne, så hele familien kan være med. I kan tage kabelbanen ned igen, glide ned ad skovens rutsjebaner eller cykle ned ad Flowtrail.

Sommerkælkebane ved Biberg i Saalfelden

For en ekstra dosis action og sjov kan I besøge sommerens kælkebane ved Biberg i Saalfelden. Denne 1,6 km lange sommer-kælkebane garanterer sjov for hele familien. Sæt jer ned, aktiver gearstangen og lad eventyret begynde! Under den actionfyldte nedstigning vil I passere 345 højdemeter, 61 sving og 3 superhop. Uanset om I er hurtige nedkørere eller foretrækker en mere afslappet tur, kan I nemt kontrollere farten med gearstangen. En gratis tur med HochkönigCard gør oplevelsen endnu bedre, og I kan endda få et souvenirfoto med hjem.

Tilbring ferien i højderne

Hochkönig-regionen byder på en uforglemmelig sommerferie for børnefamilier. Med de mange kabelbaner, der nemt bringer jer til højderne, er der masser af aktiviteter og oplevelser, der venter på jer. Fra legepladser og dyreområder til vandreture og mountainbiking, er der noget for enhver smag og alder. Planlæg jeres næste familieeventyr i Hochkönig og skab minder, der varer hele livet. Uanset om du er en eventyrlysten vandrer, en ivrig cyklist, eller blot ønsker at slappe af og nyde naturen, byder Hochkönig-regionen på en uforglemmelig sommerferie. Med sin kombination af naturskønne vandrestier, charmerende bjergenge og hytter, og moderne bekvemmeligheder som bjergbaner, er Hochkönig det perfekte sted at tilbringe sommeren.

For mere information, besøg den officielle HochkönigCard hjemmeside.

You may also like

Leave a Comment