Windsor Suites I Philadelphia – og en nem app til booking

Efter et par dage på landevejen blev det igen tid til at besøge en storby – denne gang Philadelphia. Og eftersom vi ikke har booket nogen overnatninger i forvejen, er det godt vi har fundet et lille hjælpemiddel som vi kan bruge på farten. Booking.com har lanceret en app der hedder Booking Now, som er super praktisk og nem at anvende når man søger efter overnatningsmuligheder mens man er på farten. Herigennem bookede vi blandt andet denne suite i Philadelphia.

image

Om Windsor Suites

Vores valg af overnatning faldt på Windsor Suites i Philadelphia. Hotellet opfylder vores krav, dog er der kun betalingsparkering, men det er ens for de flester hoteller i central Philadelphia. Windsor Suites er et lækkert sted hvor man også kan tilbringe et par timer i poolen på 23. sal. Vi bor i en 76m2 lejlighed på 10.sal med lækker altan og udsigt over Benjamin Franklin Parkway. Der er eget køkken og vi har for første gang på vores USA tur lavet hjemmelavet mad. Det er med at udnytte det når muligheden er der. Hotellet ligger i gå-afstand til Independence Hall, Liberty Bell, Benjamin Franklin Bridge, Rocky Steps, Philadelphia Museum Of Art og meget mere. Så man må sige at det er centralt!

Brug af appen Booking Now

Når vi skal finde et hotel her på vores roadtrip i USA er det vigtigt for os at der er p-plads og wi-fi. Netop fordi vi har en bil til vores roadtrip, og fordi det er vigtigt for os at poste nye indlæg på bloggen undervejs. Det kunne desuden være rart hvis morgenmad også er inkluderet således at man ikke skal bruge tid på at skulle ud og lede efter det.

Generelt er overnatninger forholdsvis billige her i USA. Når det så er sagt er der altid undtagelser. Da vi sidder med app’en i hånden og skal finde overnatning i Philadelphia er priserne pludselig i den høje ende, i forhold til hvad vi har været vant til. Forklaringen hertil er at det i denne uge er Memorial Day Weekend hvilket hæver hotelpriserne i alle byer da efterspørgslen bliver enorm.

BEMÆRK: Det er vigtigt at huske at der kommer “local taxes” på alle reservationer hvilket som regel øger prisen med omkring 15%, i forhold til det oplyste på eksempelvis Booking Now. Dette er dog ens for alle booking sider, og er ikke til at komme uden om i USA.

image

image

 

Hvilke hjælpemidler anvender du på farten?

SPONSORERET: Indlægget er sponsoreret af Booking.com men alle meninger er vores egne

Skriv en kommentar