Hotelanmeldelser Pennsylvania

Windsor Suites i Philadelphia

Efter et par dage på landevejen blev det igen tid til at besøge en storby. Denne gang Philadelphia. Men eftersom vi ikke har booket nogen overnatninger i forvejen, er det godt vi har fundet et lille hjælpemiddel. Booking.com har lanceret en app der hedder Booking Now. Vi bruger app’en til at finde overnatningsmuligheder her og nu.

image

Når vi skal finde et hotel er det vigtigt for os at der er p-plads og wi-fi. Netop fordi vi har en bil til vores roadtrip, og fordi det er vigtigt for os at poste nye indlæg på bloggen. Morgenmad er f.eks. ikke så vigtigt da vi sagtens kan finde noget på et gadehjørne.

Generelt er overnatninger forholdsvis billige. Når det så er sagt, er der altid undtagelser. Da vi sidder med app’en i hånden og skal finde overnatning i Philadelphia er priserne i den høje ende, i forhold til hvad vi har været vant til. Forklaringen hertil er at det i denne uge er Memorial Day Weekend hvilket hæver hotelpriserne i alle byer da efterspørgslen bliver enorm. Vores valg af overnatning faldt på Windsor Suites Philadelphia. Hotellet opfylder vores krav, dog er der kun betalingsparkering, men det er ens for alle hoteller i central Philadelphia.

image

Windsor Suites er et lækkert sted hvor man også kan bruge et par timer i poolen på 23. sal. Vi bor i en 76m2 lejlighed på 10.sal med lækker altan og udsigt over Benjamin Franklin Parkway. Der er eget køkken og vi har for første gang på vores USA tur lavet hjemmelavet mad. Det er med at udnytte det når muligheden er der. Hotellet ligger i gå-afstand til Independence Hall, Liberty Bell, Benjamin Franklin Bridge, Rocky Steps, Philadelphia Museum Of Art og meget mere.

Det er vigtigt at huske at der kommer “local taxes” på alle reservationer hvilket som regel øger prisen med omkring 15%, i forhold til det oplyste på eksempelvis Booking Now. Dette er dog ens for alle booking sider, og er ikke til at komme uden om i USA.

image

You Might Also Like

No Comments

Skriv en kommentar

Inline
Inline