Whispering Wall er sjovt for børnene

Vi havde forinden været inde på det lokale turist kontor for at høre, om der var nogle oplevelser i nærområdet de kunne anbefale. De anbefalede Whispering Wall – endnu en fascinerende oplevelse i Australien. Oplevelsen var uventet idet vi ikke havde de store forventninger.
Whispering Wall

Hvad er Whispering Wall?

The Whispering Wall er en dæmning under det rigtige navn Barossa Resovoir, men den har fået tilnavnet på grund af sine særlige egenskaber. Den 100 meter lange dæmning er bygget op i en bue, der fanger lyden således at du kan høre hvad de siger på den modsatte side – som hvis de hviskede.

Vi havde lidt skepsis da vi kørte hertil, men så snart vi trådte ud på platformen placeret i den ene ende af dæmningen fik vi bekræftet at man virkelig kunne høre hvad der blev sagt på den modsatte side. Da vi ankom stod der nemlig en håndfuld turister på den modsatte side af dæmningen – ligeledes på en platform – og vi kunne høre dem snakke. Hermed var det bevist, at dette i sandhed er the Whispering Wall.

Beliggenhed

Du finder The Whispering Wall i Barossa området i South Australia i en lille by ved navn Williamstown. Du kan med fordel tage børn med ud på denne oplevelse, da det er meget børnevenligt. Tag også picnic kurven med og nyd udsigten over den mægtige dæmning.

Når du er i Barossa området kan det naturligvis anbefales at du begiver dig ind på en af de mange vingårde, hvor du kan prøvesmage nogle rigtig gode Australske vine.

Whispering wall

3 Comments

 • Hej Rebecca :-)

  Spændende blog du har :-) jeg og min familie skal til Australien i dec/jan og jeg leder lidt efter et sted at bo i Adelaide. Har du nogle gode ideer og anbefalinger? Vi skal kun overnatte 2 nætter hvor vi dels kommer fra Barossa og skal på en 2-dages tur til Kangaroo Island. På forhånd tak og tak for dine skønne blogindlæg.

  Kærligst Helle (akindofnordic.dk)

  • Hej Helle :-)
   Tusind tak for kommentaren, og hvor lyder det spændende med jeres kommende rejse. Det er meget lig vores rute gennem South Australia :-) Vi endte dog med at springe Kangaroo Island over da vi allerede havde oplevet Phillip Island som byder på nogen af de samme oplevelser. Men vi har et indtryk af at Kangaroo Island er bedre ;-)

   Vi kan nok desværre ikke hjælpe dig.? Vi boede i campervan da vi rejste rundt i Australien, og boede på forskellige campingpladser undervejs, så vi har ikke kendskab til hotellerne i Adelaide. Men nu ved vi jo ikke hvordan i har planer om at rejse? :-)

   • Kære Rebecca :-)

    Hele vores Australien tur starter i Cairns, hvor vi rejser ned langs østkysten i camper. Herefter flyver vi til Melbourne, lejer en bil der og kører Great Ocean road incl Grampians og Barossa :-) Så alle gode tips til disse steder vil jeg elsker :-) Jeg vil se mig lidt mere om efter et godt sted at overnatte i Adelaide. Vi har kun 2 nætter der, da vi også skal til Kangaroo Island, men jeg vil jo gerne finde noget godt :-) Efter Adelaide går turen til Sydney hvor vi har 7 dage inden turen atter går tilbage til DK :-)

    Tusind tak for en dejlig inspirerende blog!

    Kærligst Helle

Skriv en kommentar