Polterabend: Wellness hos Dronning Dorotheas Badstue i Kolding

Forleden var jeg på en polterabend for en god veninde, og jeg tilbragte dagen sammen med hende, og hendes veninder i Dronning Dorotheas Badstue i Kolding. Her blev vi forkælet med en saunagus behandling.

Wellness_dorotheas_badstue

En hyggelig polterabend

Dagen startede ud med, at vi overraskede hende på jobbet, hvorefter vi fik en god brunch i Vejle midtby. Herefter fik hun et bind for øjnene og køreturen gik mod Kolding. Vi lod sløret falde ude foran Wellness centret, og hun blev vild af begejstring. Så vidt så godt. Da vi ankom til Dronning Dorotheas Badstue blev vi taget godt imod af personalet, der udleverede specielle armbånd der fungerede som nøgle flere steder samt badekåber og håndklæder.

Saunagus behandling

Da vi alle havde været en tur i omklædningsrummet blev vi vist rundt blandt de mange faciliteter. Vi startede ud oppe på taget i en stor spa, hvor vi alle 8 piger kunne sidde og nyde forårssolen med en udsigt ud over Koldinghus og Slotssøen. Efter godt 20 min blev vi hentet af en fra personalet, der skulle give os en behandling: Saunagus.

Denne behandling kan helt klart anbefales – særligt hvis i er en større flok af sted sammen som f.eks. ved en polterabend. Behandlingen varede i alt en time, hvor vi gennem flere etaper fik renset ud inde i saunaen, samt fik peelet vores hud med en scrub og maske, hvorved vi fik fjernet de døde hudceller og fik en silkeblød hud. Det var virkelig lækkert.

Wellness_dorotheas_badstue

Efter behandlingen

Efter endt behandling fik vi tulret rundt i de forskellige bassiner og fik afprøvet alle tingene. Vi fik hurtigt nogle timer til at gå, og snart var klokken så meget at vi skulle tilbage mod Vejle.

Vi kunne sagtens have brugt mere tid her, og yderligere havde vi haft mulighed for at besøge det tilhørende badeland – også kaldt Slotsøbadet. Men tiden var desværre ikke til det.

Dette er helt klart en af de bedste oplevelser jeg har haft med spa og wellness. Nok mest af alt fordi vi fik en rigtig lækker saunagus behandling. Af “negative ting” kan jeg kun pege på småting som, at gulvene kunne være ret glatte fordi man ikke fik udleveret badetøfler. Herudover var der meget få liggestole og siddepladser til at sidde og slumre. Men alt i alt en rigtig god oplevelse hos Dronning Dorotheas Badstue, der klart kan anbefales!

Læs mere her: www.koldingkur.dk

HVAD ER DIN BEDSTE SPAOPLEVELSE? OG HAR DU PRØVET SAUNA GUS?

Save

Skriv en kommentar