Wake Up – et centralt hostel for backpackere i Sydney

Hvis man er på et kort visit i Sydney, eller blot mangler et sted at starte kan jeg klart anbefale Wake Up Hostel beliggende inde midt i Sydney. Dette hostel ligger på hjørnet af Pitt Street og George Street. På og omkring disse 2 gader ligger der uendeligt med shoppingmuligheder i form af supermarkeder, storcentre og alle typer butikker. Så det ligger dejligt centralt, også i forhold til attraktioner, og man kan hurtigt få dannet sig et overblik over byen herfra. Vi havde booket dette hostel hjemmefra da vi begge havde hørt meget godt omkring det. Dette hostel er meget brugbart for backpackers i forhold til at få arrangeret ture, at finde et job, et sted at bo eller hvis du skal købe en bil. Stedet her giver dig en masse muligheder som backpacker eller tilflytter, og vi startede derfor selv vores rejse.

Hostel, Sydney, Wakeup, Backpackers

Priser og værelser

Priserne på Wake Up Hostel lå mellem $36 og $128 pr nat, og man kunne betale $2 ekstra for at få et værelse kun med kvinder. Det er muligt at få værelser til 4, 6, 8 eller 10 personer. Herudover er der forskellige varianter af dobbelt og enkeltværelser. Vi havde valgt et standard single / twin værelse til $98 de første 2 dage, hvilket naturligvis er ret pebret. Værelset var ca 2 kvadratmeter, og der var derfor kun lige plads til en køjeseng og en kuffert i hver ende. Man åbnede vitterligt døren og stod inde i sin seng. Vi var måske ikke så imponerede over dette værelse. Herefter havde vi 5 dage i et 6 mands værelse, og her var der langt mere plads til den enkelte på trods af at man var 6 der skulle dele.

Faciliteter

Wake Up Hostel har generelt et godt ry blandt backpackere, hvilket formentlig kommer fra at de har nogle ganske udemærkede faciliteter. Vi gjorde ikke selv megen brug af faciliteterne mens vi boede der, da vi var travlt optagede med at lære byen at kende, indtage alle de nye indtryk samt søgningen efter et sted at bo. Faciliteterne blev dog godt brugt af andre backpackere, og det er et oplagt sted at møde nye mennesker når man lige er kommet til byen. Disse faciliteter findes på Wake Up Hostel:

– en hyggelig cafe, hvor vi flere gange var nede og få morgenmad
– en internet cafe hvor du kunne låne en computer mod betaling
– der var Wifi på værelserne
– i kælderen ligger backpacker diskoteket Side Bar
– mulighed for at bruge køkken og tøjvask
– du kan checke ind døgnet rundt
– de hjælper dig med at planlægge din rejse eller med at søge jobs
– der var ugentligt 2 guidede ture rundt i Sydney

Skriv en kommentar