Vores største øjeblikke i 2019

Endnu et år er gået – og sikke et fantastisk år. Som i nok ved har vi tilbragt størstedelen af 2019 bosiddende i Italien, og her har der medfulgt et væld af fantastiske oplevelser, som vi ikke ville være foruden. Årets store højdepunkter drejer sig derfor primært om oplevelser i det italienske.

Nytår i Positano

Vi valgte at tilbringe nytårsaften i Positano – ikke nødvendigvis fordi at det skulle være ekstra smukt i Positano til nytår – men blot fordi at vi gerne ville ud af huset og gøre det til en lidt speciel aften. Vi tilbragte derfor 1. januar i den smukke italienske kystby med bogstaveligt talt at hoppe ind i det nye år, da Andrea ville hoppe ned af de mange trappetrin sammen med sin far.

Bosiddende i Salerno

I starten af 2019 var vi stadig i fuld gang med at vænne os til de nye omgivelser i Salerno. Vi havde på dette tidspunkt blot boet her i 2 måneder og der var meget at opleve. Både med lokale seværdigheder men bestemt også bare med at få hverdagslivet til at hænge sammen. Vi brugte derfor en del tid her i starten af året på at lære byen at kende, og at finde de bedste spisesteder, legepladser og butikker.

 

Roadtrip i Syditalien

I foråret blev det også tid til en to ugers roadtrip i Syditalien. Vi startede med en uge på Sicilien og fortsatte op gennem landet. På denne roadtrip koncentrerede vi os primært om Sicilien og den sydøstlige del af Italien. Hvis i gerne vil læse lidt mere om vores rute kan det gøres i dette indlæg. Du kan også læse vores tips til must see seværdigheder på Sicilien eller tips til oplevelser i det sydlige Apulien.

San Marino, Kroatien og Slovenien

Da sommeren kom valgte vi at tage på roadtrip. Vi kørte fra vores hjem i Salerno tilbragte en hel dag i San Marino, før vi satte kursen mod Kroatien. Her tilbragte vi en uge på campingpladsen Klenovica, hvorfra vi blandt andet oplevede Plitvice søerne, den lille by Rijeka samt byen Pula hvor man finder et smukt amfiteater. Herefter kørte vi videre til Slovenien hvor vi tilbragte et par dage ved Postojna området.

 

Roadtrip i Norditalien

Straks efter Slovenien kørte vi direkte afsted på en fantastisk roadtrip gennem Norditalien, på vores færd ned mod vores hjemby Salerno. Vi kørte derfor blandt andet igennem byerne Milano, Lucca, Pisa, Firenze, Siena og Rom. Det var en uforglemmelig tur, som vi ikke har fået skrevet så meget om herinde endnu, så det har i til gode.

Hjemrejse til Danmark

Kort efter vores roadtrip gik vi i gang med at pakke hele lejligheden ned. Vi skulle nemlig flytte hjem til Danmark igen. Flyttekasse efter flyttekasse blev derfor fyldt op, og lejligheden blev løbende mere og mere tom, og føltes til sidst slet ikke som vores hjem længere. Vi glædede os utroligt meget til at komme hjem til Danmark, og vi følte at vi nu var klar til at komme hjem. Så der er ingen tvivl om at de sidste dage i Salerno føltes meget lange, og at vi bare ville have flytningen overstået. Men endelig kom dagen, hvor flyttebilen kom efter vores ting, og hvor vi kunne sætte os på en flyver hjem mod Danmark.

Børnenes fødselsdag og jul

Vores efterår efter at vi er returneret til Danmark har været meget i familiens tegn. Vi har ikke rigtigt været ude og opleve det store – også fordi at vi stadig er ret mættede efter et helt år i udlandet – men bestemt også fordi vi har trængt til at få lidt ro på, og til at falde på plads. De største højdepunkter her i efteråret har derfor omhandlet familien. En af de største dage har med sikkerhed været børnenes fødselsdagsweekend. Andrea havde fødselsdag lørdag og Wilfred om søndagen, så vi lå nærmest vandret med gæster og fødselsdagsfejring fra fredag til mandag. Og der er ingen tvivl om at børnene elskede at være i centrum – at pakke gaver op og at få sunget fødselsdagssangen med et godt stykke kage i hånden.

 

Fortæl os gerne om dit år. Hvad var dine største øjeblikke i 2019?

Skriv en kommentar