Vores rute: 3 måneders roadtrip i Australien

I starten af 2013 havde vi netop købt en bil i Sydney, og skulle begive os afsted på vores livs rejse. Det var ikke let at beslutte sig for hvilken rute vi skulle tage på, da Australien jo er et kæmpe stort land og med rigtig mange seværdigheder og attraktioner. Vi havde tilmed kun 3 måneder til at køre rundt. Vi havde forsøgt at forberede os så godt som overhovedet muligt ved at læse bøger og blogs, men dagen for afrejse kom så pludseligt, og med ét skulle vi ud af døren og ud på landevejen.

screen-shot-2013-07-16-at-00-10-04

Vi startede fra Sydney og kørte langs kysten rundt til Melbourne og Adelaide. Herfra kørte vi op i landet mod Alice Springs. Da vi nåede til Tennant Creek drejede vi af mod Townsville. Vi kørte op til Cairns før vi igen kørte ned mod Sydney. Det lyder pludselig ret simpelt når man remser det op på denne måde.

Den planlagte rute, som er vist med lilla på kortet er i alt 10.000 km, men ifølge tælleren i bilen endte vi med at køre omkring 15.000 km. De 5.000 ekstra kilometer lyder af ret meget! Men nu var den lilla streg nu også kun en vejledende rute, hvor vi ikke havde plottet alle de præcise adresser ind. Desuden var der en masse spontane beslutninger der blev taget undervejs, der gjorde at ruten konstant blev ændret. I nogle få områder var man endda nød til at tage en omvej for at finde en tankstation osv.

Vi har en stor kærlighed til Australien, og der vil uden tvivl komme en hel del indlæg her på bloggen herom. Vi vil dele alle mine oplevelser med jer – både de gode og dårlige. Og selvom at vi lige nu sidder og er ved at eksplodere med gode historier om Australien, så er vi klar over, at jeg ikke har mulighed for at fortælle alt på én gang. Derfor har vi lagt denne rute ud, og hvis i har nogle ønsker til nogle destinationer eller kørselsstrækninger vi skal fortælle jer lidt om, så gør vi gerne det. Vi undersøger i hvert fald gerne muligheden.

Skriv en kommentar