Vores 5 favorit storbyer

Vi har igen fået et læser spørgsmål, som vi gerne vil uddybe i et blogindlæg. Spørgsmålet lyder på, hvad der hidtil har været den bedste storby oplevelse. Det var simpelthen for svært at svare på med kun ét svar – for vi har oplevet så mange skønne storbyer. Her er vores favoritter.

Sydney

Sydney er klart placeret som vores favorit når det gælder storbyoplevelser. Dette er byen der har det hele når det kommer til kultur, kunst, smukke sandstrande og den generelle mentalitet. Byen er simpelthen så smuk, og der er ufatteligt mange ting man skal se og opleve. Vi boede der i 4 måneder, men det var alt for kort tid. Sydney skal klart på din bucketliste hvis ikke den allerede er det.

IMG_4463

Barcelona

En storby der ligger mere nært er Barcelona. Vi elsker byen for den smukke og særprægede arkitektur, som blandt andet ses med Gaudis værker rundt omkring i byen. Herudover elsker vi det lækre marked på Ramblaen og La Boqueria, og ikke mindst de små fornøjelige gader i den gamle bydel.

sagrada_pedrera

London

London er byen du skal tage til hvis du er på jagt efter moderne kultur, skæve markeder og det nyeste nye inden for fashion. London er på alle måder en inspirerende by med masser af liv og masser af ikoniske bygninger og små finurlige skævheder.

IMG_7768

Berlin

Historie, arkitektur, kunst og spændende seværdigheder. Berlin er byen for dig, hvis du er vild med at kultur, og er et mekka for historie omhandlende 2. verdenskrig. Det mest fornøjelige ved vores besøg, var at se East Side Gallery, som er det største bevarede stykke af Berlinmuren, som i dag står som et minde, og et kunstværk.

Berlinmuren2

New York

Vi er vilde med storby stemningen, som man for alvor finder i New York. Alting er stort og ekstravagant, og der er masser af mulighed for sigthseeing, shopping og god mad. Vi har begge været i New York for mange år siden, og har nu planlagt at besøge byen endnu engang her til maj. Så det bliver spændende om byen lever op til det vi har sagt.

New York 485

HVILKEN STORBY ER DIN FAVORIT?

2 Comments

Skriv en kommentar