Kamera + udstyr Start en blog

Vores blogudstyr

Vi har fået et par spørgsmål til hvilket udstyr vi bruger på bloggen og på rejsen, så vi tænkte at det ville være praktisk for alle, at vi blot lægger liste ud på bloggen, som er tilgængelig for alle.

Nu har vi efterhånden blogget i nogen år, og gennem årene har vi løbende opgraderet lidt på vores udstyr i takt med nye erfaringer og nye behov. Og vi må nok erkende at vi er lidt tech-nørder, og at vi altid er på udkig efter det “nye” gear. Derfor er denne liste ikke fuldendt, da vi selv har en konstant voksende ønskeliste, men vi sørger for at opdatere siden løbende.

 


Telefon + udstyr

iphone 6

Power Stone

iphone 5s

GreyLime Power Owl

Selfiestang

Kamera + udstyr

canon 700D

Gorillapod

Canon Oplader

Rollei Actioncam 430

Canon EF-S

Velbon kamerastativ

Canon Batteri

accessories pack

Selvudløser

NISSIN DI600

sd kort

PNY MicroSDHC 32GB


 

Blogging

Apple ImacKeyboard

Harddisk

Macbook proTrackpad
ipadSD Card Camera Reader

 

NOTE: Vi vil lige understrege at det selvfølgelig ikke er alt udstyr der kommer med på alle vores rejser. F.eks. tager man ikke lige en stationær iMac computer med under armen, og vores nuværende kamerastativ er heller ikke så praktisk til kufferten. Men herudover har vi det også med variere lidt i udstyret alt efter hvilken destination der venter forude, for ellers kan man hurtigt fylde kufferten op med gear. F.eks. medbringer vi kun vores Actionkamera, hvis vi skal lave lidt “action” eller hvis vi skal en tur på stranden.

Indlægget indeholder affiliate links.

Hvilket udstyr bruger du på dine rejser?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  kathrine
  8. juni 2017 at 3:20 pm

  Jeg skal på ferie i Italien om nogle uger, så tror jeg vil have anskaffet mig sådan en til kamera kortet så jeg kan overfør billederne til min iphone, det ville i hvert fald være oplagt, så jeg ikke skal sidde ved min computer det meste af ferien! Fedt indlæg og sikke mange fede, og smarte sager!

  Hav en dejlig dag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​

  • Reply
   Rebecca Line
   8. juni 2017 at 6:32 pm

   Hej Katrine. Godt at høre at du fandt indlægget nyttigt 😉 og ja, det er et ret smart stik til at overføre billederne..

  Skriv en kommentar