Vores blogudstyr

Vi har fået et par spørgsmål til hvilket udstyr vi bruger på bloggen og på rejsen, så vi tænkte at det ville være praktisk for alle, at vi blot lægger liste ud på bloggen, som er tilgængelig for alle. Nu har vi efterhånden blogget i nogen år, og gennem årene har vi løbende opgraderet lidt på vores udstyr i takt med nye erfaringer og nye behov. Og vi må nok erkende at vi er lidt tech-nørder, og at vi altid er på udkig efter det “nye” gear. Derfor er denne liste ikke fuldendt, da vi selv har en konstant voksende ønskeliste, men vi sørger for at opdatere siden løbende.

 


Telefon + udstyr

Vi er flittige brugere af vores telefoner på rejsen, hvilket ikke nødvendigvis er noget vi vil anbefale hvis man er på ferie for at slappe af. Men som rejsebloggere er det vigtigt at manhar adgang til sociale medier hvor man løbende kan opdatere med seneste nyt. Herudover er det nødvendigt at der er mulighed for at tjekke sine mails og at svare på kommentarer. Det er ofte uundgåeligt at der bliver brugt en del strøm undervejs på turen, hvortil det er helt uundværligt at medbringe en powerbank. Det har været guld værd flere gange!

iphone 6

Power Stone

iphone 5s

GreyLime Power Owl

Selfiestang

Kamera + udstyr

Af kameraudstyr har vi pt et Canon 700D DSLR kamera, som vi anvender som vores primære kamera. Herudover har vi et lille Rollei Actioncam, men for at være ærlig er det stadig sparsomt hvor meget det har været i brug. Men en ting der med sikkerhed er en mangelvare for os er et ekstra kamera så vi begge har et på rejsen, og lige pt har vi udkig efter et Canon Powershot GX7, som efter signende skulle være det bedste vloggingkamera (hvilket er noget vi gerne vil gøre mere i). Ud over kameraer har vi selvfølgelig lidt blandet stativer og gadgets som vi anvender på rejsen.

canon 700D

Gorillapod

Canon Oplader

Rollei Actioncam 430

Canon EF-S

Velbon kamerastativ

Canon Batteri

accessories pack

Selvudløser

NISSIN DI600

sd kort

PNY MicroSDHC 32GB


 

Blogging

Og det nok vigtigste værktøj når det gælder blogging er en computer / tablet hvorfra det er muligt at komme til tasterne. Til hjemmebrug er det altid vores Imac der tages i brug når det gælder indlægs-skrivning, redigering af billeder samt videoredigering. Det er klart den mest anvendelige maskine til dette arbejde, da man kan udnytte skærmens størrelse samt maskines store ydeevne. På rejsen er det macbook’en eller ipad’en der tages i brug, således at vi kan skrive notater og indlægs-kladder undervejs.

Apple ImacKeyboard

Harddisk

Macbook proTrackpad
ipadSD Card Camera Reader

 

NOTE: Vi vil lige understrege at det selvfølgelig ikke er alt udstyr der kommer med på alle vores rejser. F.eks. tager man ikke lige en stationær iMac computer med under armen, og vores nuværende kamerastativ er heller ikke så praktisk til kufferten. Men herudover har vi det også med variere lidt i udstyret alt efter hvilken destination der venter forude, for ellers kan man hurtigt fylde kufferten op med gear. F.eks. medbringer vi kun vores Actionkamera, hvis vi skal lave lidt “action” eller hvis vi skal en tur på stranden.

Indlægget indeholder affiliate links.

Hvilket udstyr bruger du på dine rejser?

2 Comments

  • Jeg skal på ferie i Italien om nogle uger, så tror jeg vil have anskaffet mig sådan en til kamera kortet så jeg kan overfør billederne til min iphone, det ville i hvert fald være oplagt, så jeg ikke skal sidde ved min computer det meste af ferien! Fedt indlæg og sikke mange fede, og smarte sager!

    Hav en dejlig dag!
    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​

    • Hej Katrine. Godt at høre at du fandt indlægget nyttigt ? og ja, det er et ret smart stik til at overføre billederne..

Skriv en kommentar