Vores rejseminder er kommet op på væggen

I får her et indblik i endnu et fotoprojekt vi har haft herhjemme – nemlig en plakat i størrelse 70×100 cm. Vi har netop fået denne plakat ind ad døren, fyldt med billeder af vores bedste rejseminder fra vores roadtrip rundt i Australien. Jeg laver selv disse plakater, og har dem til salg ovre på vores shop Homedec.dk >

70x100 plakat_australien2

Turen til Australien har betydet meget for os. Den har været startskuddet til denne rejseblog, det har været en af vores bedste rejseoplevelser, og så har den givet os lysten til at opleve hele verden. Og derfor har vi haft et behov for at forevige netop denne rejse med sin helt egen plakat.

Plakaten er af eget design. Jeg er grafiker, og sad og legede lidt med vores billeder. Det endte med at blive i dette grid af kvadratiske billeder, der fint opsummerer vores fantastiske rejse – og så er det super personligt. Plakaten hænger nu i vores stue, hvor vi dagligt bliver mindet om vores eventyr, og bliver mindet om at vi skal fortsætte med at opleve nye steder, byer, lande og kulturer.

Kunne du tænke dig en lignende plakat med dine egne rejseminder? Så kig gerne ind forbi webshoppen, hvor i kan se flere templates til forskellige plakater samt instruktioner til hvordan du bestiller din helt egen plakat.

70x100 plakat_australien1

3 Comments

Skriv en kommentar