Vores 10 bedste rejseoplevelser gennem de sidste 5 år

Bloggens er fyldt 5 år her i marts måned, og vi vil derfor gerne dele nogle af vores bedste øjeblikke med jer. Det har været utroligt svært at koge 5 år med oplevelser ned på 10 punkter, for vi har haft masser af fantastiske oplevelser – både med og uden børn. Og vi har i den grad lært at vores bedste rejseoplevelser ikke nødvendigvis er bundet op omkring de bedste destinationer, men nærmere de bedste oplevelser man har haft – og teoretisk set kunne det lige så godt have været en dag hvor vi havde det sjovt med at hoppe i vandpytter i Harzen (hvilket rent faktisk er et af rigtig de gode minder vi har haft). Vi har dog forsøgt at finde nogle oplevelser, som også giver mening for jer der ikke vil hoppe i vandpytter.

Det har været 5 år med nogle fantastiske minder, og vi håber naturligvis at fremtiden vil byde på endnu flere af slagsen. Her er 10 af vores bedste rejseminder, og i er mere end velkomne til at dele nogen af jeres bedste rejseminder i kommentaren.

1. At rejse med børn

Vores absolut største oplevelse gennem de seneste 5 år har helt klart været at kunne tage vores børn med på vores rejser. Det er naturligvis ikke en “destination”, men det er en helt ny rejsestil, som vi har måtte tage til os. At få børn har fuldstændigt forandret vores rejsestil, og vi nyder hvert et øjeblik på vores rejser, hvor vi oplever hvordan børnene bliver begejstrede over de helt små ting. Og så har det i sig selv været en rejse at gøre sig alle de nye erfaringer, som vi nu har lært fra at rejse med børn.

 

2. Niagara Falls

For nogle par år tilbage – før vi fik børn – var vi på en roadtrip på USA’s østkyst, hvor vi kørte hele vejen fra Niagara Falls til Key West. Heraf var en af de helt store ting på vores bucketlist at se de smukke vandfald ved Niagara. Vi tog også med en tourbåd ud for at opleve vandfaldene helt tæt på. Ja faktisk, sejlede man helt ind i en kæmpe sky af vanddråber, der kom fra vandfaldet.

Niagara FAlls USAA

 

3. Skydive

Endnu en oplevelse før børn – SKYDIVE! Når man tænker tilbage på oplevelsen i dag kan jeg kun tænke: Hold k… hvor var jeg modig, og jeg er simpelthen så glad for at vi fik denne oplevelse da vi besøgte Australien i sin tid. Det var vildt og nervepirrende, og en fantastisk oplevelse med et helt minut med frit fald i luften før faldskærmen blev slået op.

0135

 

4. Dubai og Burj Khalifa

Vores første rejse med et barn blev til Dubai da Andrea var 4 måneder. Der var dermed en masse nye ting vi skulle prøve for allerførste gang. Det nervepirrende at skulle ud på den første flyvetur med en baby, og vi var begejstrede for at vi kunne tage hende med ud og opleve verden. En af de oplevelser vi husker aller bedst var turen op i Burj Khalifa, hvor vi havde en rigtig hyggestund med vores lille datter, og hvor vi sammen kunne skue ud over Dubais skyline og ørken. Og på den måde har denne destination for os sat nogle dybe spor og skabt nogle fantastiske minder om den første vellykkede rejse som en familie.

Burj Khalifa

 

5. Musicals på Broadway

Jeg har altid været stor musical-fan, og jeg har ikke længere tal på hvor mange jeg har set. Nogle af mine favorit musicals som jeg bedst husker har været nogen af dem jeg har set på Broadway. Blandt andet Phantom of the Opera, Rent og Chicago. Ved sidstnævnte musical var vi så heldige at have den oscar-nominerede sangerinde Brandi i hovedrollen (som jeg rent faktisk havde hørt en del derhjemme på mit lille pige-værelse for mange år siden)

chicago musical new york

 

6. River Rafting på Tully River

River Rafting var for mig en kæmpe oplevelse. I sig selv var det en stor oplevelse at tilbringe 4 timer med 4 fremmede og en kyndig instruktør i en gummibåd, hvor man sejler i fuld fart ned langs Tully River. Men især også fordi at jeg her udfordrede mig selv personligt. Jeg er nemlig skrækslagen for vand (og mange andre ting), men jeg har altid sagt til mig selv at jeg ikke vil begrænses af min skræk. Og derfor har jeg det med alligevel at kaste mig ud i det.

riverrafting_tully_river

 

7. Fraser Island

Det er nærmest umuligt at udvælge de bedste rejseminder fra vores 7 måneder i Australien. Der har været så mange! Men Fraser Island var helt klart én af de ting jeg længe vil huske. Vi havde booket en 3 dages tur, hvor vi var ude og udforske den store australske sandø, og det bragte så mange nye oplevelser og minder.

 

8. At flytte til Italien

At flytte til Italien har været en stor beslutning for vores lille familie. Vi flyttede hertil tilbage i september, og det har været fascinerende og sjovt at følge børnene og deres udvikling, samt at komme helt tæt på den italienske livsstil. Og giver det naturligvis mulighed for st komme ud på en masse udflugter og opleve det autentiske Italien på egen hånd.

 

9. Uluru /Ayers Rock

Endnu et Australien-minde vi sent vil glemme: Da vi så solnedgangen ved Uluru. Kris og jeg slog picnic stolene op, og havde lavet en lille picnic med snacks og drikkevarer, og kunne ellers bare nyde det fantastiske og helt uvirkelige syn af solen der gik ned bag et af verdens mest kendte seværdigheder. Det er altså ikke lige hver dag man gør det. Så dette er helt sikkert et minde der er værd at gemme.

IMG_4546 copy

 

10. Dubai dessert

Det sidste minde jeg vil tage med på denne liste, er endnu et Dubai-minde. Nemlig fra vores Desert Safari, som endte med en fantastisk VIP oplevelse med champagne og solnedgang i ørkenen. Efterfølgende fik vi serveret så meget mad at vi var ved at bugne, og der var skøn underholdning med dans og musik.

Desert Safari Dubai

 

Dette var 10 af vores bedste rejseminder – nu er det jeres tur :-)

Save

Save

1 Comment

  • Hvor er det vildt, at I turde skydive! Steffan ville også rigtig gerne have gjort det i Australien, men han turde simpelthen ikke, da det først kom til stykket. Han ville rigtig gerne flyve i faldskærm, men det der med at være i frit fald, kunne han slet ikke overskue :-D Så fedt, at I turde det! Og hvor fedt, I også var ved Uluru! Det havde vi desværre ikke tid til..

    Mia / Backpacking The World

Skriv en kommentar