Vilde med Miniatur Wunderland

Som overskriften røber, så er vi helt vilde med Miniatur Wunderland i Hamborg, som er verdens største modelbane, og en af de mest succesfulde attraktioner i det nordlige Tyskland. Vi var noget imponerede! Vores datter Andrea var kun ét år under vores besøg til denne børnevenlige attraktion, men hun kiggede på de mange tog med store øjne.Vi kan kun forestille os hvordan det vil være at komme tilbage hertil med større børn, og vi kunne se hvordan de andre børn der besøgte attraktionen var fascinerede over de mange tog,fly, biler og mere der bevægede sig i modelbane-landskabet.

S P O N S O R E R E T

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

IMG_7607

Om udstillingerne

Når du kommer indenfor i selve attraktionen vil du opleve at der er helt fyldt med mennesker på trods af at Miniatur Wunderland strækker sig over flere etager og utroligt mange m2. Dette bevidner at det er en utroligt populær attraktion blandt turister og lokale – og med rette. Det var imponerende at se dette fantastiske univers af små modeltog, huse, biler, fly og meget mere. Og man kan namt bruge flere timer på at fordybe sig i modellernes små detaljer.

Miniatur Wunderland er verdens største modelbane der i alt strækker sig op mod 2.300 m2 – og der er konstant udviddelser på vej. Modelbanen er opdelt i forskellige sektioner, der er placeret i forskellige rum fordelt over 2 etager. Du finder en sektion med Tyskland, Amerika, Østrig, Skandinavien, en lufthavn og meget mere. Og netop nu er de i gang med at udvide med et landskab fra Italien og Frankrig.

IMG_7584

Når dag bliver til nat

En sej feature hos Miniatur Wunderland er, at det somme tider går fra dag til nat på alle de små model-udstillinger. Lyset i det store rum hvor modelbanerne står dæmpes gradvist – samtidigt med at lyset tændes på de mange små modeller, og du vil derfor kunne se de små modelbyer- eller landskaber blive lyst op i nattehimlen.

Du kan også selv deltage lidt aktivt, ved at trykke på en af knapperne placeret foran modelbanerne. Ved et tryk på disse knapper kan du f.eks. få et tog til at køre forbi.

IMG_7553

Lidt tal

Udviklingen af Miniatur Wunderland er som sagt i konstant fremgang, og man forventer at der i 2020 vil være anvendt hele 2.300 m2 modelbane med en banelængde på mere end 20.000 meter. Hertil vil der være 1.300 tog og mere end 20.000 vogne.

IMG_7601

Adgang og ventetid

Du finder Miniatur Wunderland på Kehrwieder 4 i bydelen Speicherstadt.

Vi var ret heldige med at kunne gå direkte ind uden at skulle stå i kø – for under normale omstændigheder kan der være en utrolig lang kø til denne populære attraktionen. Køb derfor gerne billetter hjemmefra, så du kan springe billetsalget over og gå direkte til slusen ved indgangen.

Husk desuden at tjekke åbningstiderne for den dag du ønsker at besøge Miniatur Wunderland. De varierer nemlig en smule fra dag til dag samt sæson.

IMG_7536

 

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

 

Opdagelse.dk blev inviteret af Hamborg Marketing, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar