Videodagbog fra Samsø

Vi har uploadet en lille film på Youtube fra vores tur på Samsø tilbage i maj måned. Vi har skrevet flere indlæg om Samsø her på bloggen, og her i filmen håber vi at du for alvor kan se den smukke natur, stemningen, og hvad øen har at byde på.

Det ser du i videoen

I vores lille film tager vi dig med rundt på Samsø Feriecenter og dets mange faciliteter. Dette er et utroligt familievenligt feriecenter med masser af aktiviteter til alle aldre. Så det er bestemt anbefalelsesværdigt. Vi tager dig desuden med til eventet Samsøes bedste kartoffelmad, som er et årligt event hvor kyndige kokke kommer ind for at smage på de lokale kartoffelmadder fra øens bedste restauranter. Herefter spiste vi en lækker middag på Dokken beliggende i byen Ballen. Vi sluttede den føste aften af med at spise en is ved havnefronten i Ballen efterfulgt af en kort køretur samt gåtur rundt ved Vesborg Fyr.

På dag 2 startede vi hos Samsø Falkecenter, hvor vi fik et fantastisk show med de prægtige rovfugle. Vi sluttede weekenden af med en tur i Samsø Labyrinten, som også er Verdens Største Labyrint. Og selvfølgelig for vi vild undervejs.

Læs også vores indlæg om Samsø:

Det er nu vores 4. film på Youtube, og vi prøver ihærdigt på at blive bedre til både at filme og til at redigere, så vi håber at i kan bære over med os. Hvis du kan lide hvad du ser er du selvfølgelig også velkommen til at subscribe på vores kanal, så du altid vil blive opdateret med nye film.

1 Comment

  • Tror – personligt – at rigtig mange mennesker undervurderer Samsø som feriedestination eller bare som til et weekendophold. Det er virkeligt en charmerende ø med massere at byde på :)

    Tak for nogle gode indlæg om ø’en og dets seværdigheder!

Skriv en kommentar