Vi søger gæstebloggere til DanskeRejseblogs.dk

Vi har netop oprettet en linkdatabase for danske rejsebloggere i form af en ny blog ved navn DanskeRejseblogs.dk. Vi har store forhåbninger til denne blog efter at vi har set den store succes, som de har haft med netop at opbygge et bloggernetværk i Sverige og Norge.

danskerejseblogs_header

Vi fik ideen hertil, da en af vores kære læsere fortalte os om de eksisterende bloggernetværk i vores nabolande, og vi greb chancen og påtog os opgaven. En stor del af at være blogger er, at skabe relationer med sine læsere, andre bloggere og samarbejdspartnere, så derfor mener vi, at der i Danmark mangler et større fællesskab på denne front.

Da vi startede ud med at skrive på opdagelse.dk for ca et år siden, kendte vi stort set ikke nogen danske rejseblogs, da danske rejsebloggere indtil nu har manglet et sted at kunne samles. Vi oprettede derfor facebookgruppen Danske Rejsebloggere, som i har taget vældig godt imod. Denne gang er det så hjemmesiden Danskerejseblogs.dk.

Vi har derfor en opfordring til alle rejsebloggere, der læser med. Gå venligst ind på denne nye blogdatabase, og registrer din blog, således at vi kan sat lidt gang i hjulene på den danske blogscene. Giv også gerne din mening til kende omkring bloggens indhold. Hvis i har nogle forslag til udvidelser eller ændringer hører vi dem gerne.

4 Comments

  • Jeg synes også helt klart, at det er godt initiativ :-) Godt for os bloggere, så vi kan få lidt mere traffic. Men også godt, så vi kan kigge lidt på de andre blogs!

  • SÅDAN ! Godt initiativ! Vi har også ledt længe efter andre danske rejseblogs og de er lige så stille begyndt at dukke op til overfladen. Men de er svære at finde, specielt fordi de bliver godt begravet under alle de danske mode/livsstilsblog, som nærmest styr “blogland” (som de jo så fint selv kalder det). Vil helt klart tage et kig fordi danskerejseblogs.dk og facebook gruppen :)

    • Godt at høre :-) Grunden til at vi opstartede denne netværksside var netop for at få mere fokus på de danske rejsebloggere. Og vi er henrykte over, at der findes så mange derude som vil være en del af det.

Skriv en kommentar