Vi har fået en artikel i avisen

Det er sundt at have sig nogle mål – både personligt og rent karrieremæssigt. Vi har selv en hel del mål for bloggen – mål for hvordan den skal præstere og for hvad vi gerne vil opnå. Ét af disse mål blev til en realitet i dag. Vi har nemlig for første gang fået publiceret en artikel i en avis – og vel og mærket i Jyllandsposten.

jyllandsposten_avis_artikel_rejseblog_artikel i avisen

Du har i dag kunnet finde 2 af vores artikler i et tillæg til Jyllandsposten. Dette tillæg omhandler oplevelser i Danmark, hvilket harmonerer godt med, at vi i år har masser af oplevelser i Danmark på programmet.

Vi er ovenud stolte over, at det er et billede af vores lille familie der pryder forsiden af tillæget. Og inde i dette Danmark-tillæg kan du læse vores to artikler der omhandler éndags oplevelser og wellnessoplevelser. Vores artikler står desuden side om side med andre velskrevne tekster af branchefolk og journalister, så der er masser af læsestof for dig der ønsker inspiration til nogle dage i Danmark.

Danmark-tillægget er udarbejdet på baggrund af en kampagne for hjemmesiden DestinationDanmark.dk, hvor alle artikler også vil blive publiceret. Der vil i kampagnen blive publiceret yderligere 5 tillæg, hvor vores artikler vil medvirke. Så vi håber at i vil læse med – enten i avisen eller på DestinationDanmark.dk.

2 Comments

Skriv en kommentar