Vi går Youtube-amok

Vi vil blot lige en heads up omkring hvorfor vi er så stille her på bloggen for tiden – det skyldes nemlig at vi mere eller mindre har påtaget os et spændende projekt med at få vores Youtube kanal op at køre. Og vi er blevet fuldstændigt grebet af det, så vi håber at i kan bære over med os! Vi har derfor uploadet et par spændende videoer til jer, som i kan gå ind og tjekke ud. Vi håber selvfølgelig at i vil følge os inde på kanalen. På den måde kan vi bedre se om i har interesse i at vi laver flere film.

Et år med rejser

Den seneste film vi har kreeret er denne film med vores år i rejser (det er godt nok for 2016), og vi har planer om at lave en lignende film for 2017 når nu vi kommer ud på den anden side. Vi synes at det er super nem måde at vise jer et hurtigt indblik i vores rejser i løbet af året. Lad os endelig høre om det er noget i gerne vil se mere af.

Vi øver os stadig!

Vi arbejder stadig på at forbedre vores skills, og vi er udemærket godt klar over at vi ikke er professionelle youtubere. Vi kan forbedre os både på udstyr, filming samt klipning, men vi øver os konstant på at blive bedre og håber at i kan se en forbedring med tiden. Vi har i hvert fald planer om at investere i noget bedre grej således at i får nogle endnu bedre film at se på i fremtiden. Desuden har vi længe haft et ønske at vlogge til kameraet i stedet for bare at filme destinationen – vi håber at dette bliver aktuelt, og at vi springer ud i det i det kommende år.

 

1 Comment

  • Synes det er sådan nogle fine videoer, I har fået lavet. Jeg følger jer selvfølgelig allerede på Youtube og håber på også at komme til at se flere vlogs i fremtiden (:

Skriv en kommentar