Vi flytter tilbage til Danmark

I det seneste indlæg, hvor vi gjorde status på 10 måneder i Italien, fortalte vi jer den store nyhed om at vi flytter hjem til Danmark her midt august – efter et år bosiddende her i Salerno i Syditalien. Men for en god ordens skyld vil vi lige fortælle jer lidt om vores tanker og overvejelser i forbindelse med at vi nu endnu engang skal til at pakke vores liv ned i flyttekasser. Og for at være helt ærlig er det både med glæde og sorg at vi nu skal forlade Italien og tilbage til Danmark. Der er rigtig mange ting vi glæder os til og der er rigtig mange ting vi vil komme til at savne.

Vietri Sul Mare

Beslutningen blev truffet

Du ved måske at vi har været bosat i Italien, i forbindelse med en udstationering gennem Kris’s arbejde. Kontrakten lød på et år med mulighed for forlængelse. Og jeg må indrømme at vi ret kraftigt havde overvejet at tage et år mere her i Italien, hvis chancen bød sig. Livsstilen var for alvor begyndt at komme ind under huden på os, vi er så småt begyndt at opbygge nogen relationer og børnene trives i deres institution. Dog blev det aldrig aktuelt med endnu et år under sydlige himmelstrøg. Men vi må indrømme at vi egentligt er ret glade for at vi inden længe skal vende tilbage til faste omgivelser, bekendtskaber og ikke mindst vores eget hus. Og i bund og grund er vi glade for, at et år ikke blev til to.

Det har været en kæmpe oplevelse at bo i udlandet og det har været fantastisk at kunne dele den oplevelse som familie. Men nu føler vi at vi er nået til et punkt hvor vi ikke længere kan finde på flere nye og spændende dagsudflugter i nærområdet, og vi har efterhånden været land og rige rundt og er ved at være godt mættede på italienske seværdigheder. Men allervigtigst – savnet til folk derhjemme begynder at blive for stort, og vi kan godt mærke at vi savner en hverdag med venner og bekendte omkring os. Så man kan vist roligt sige, at vi føler at vi har nået alt det vi skulle, og at vi nu er begejstrede for at skulle hjem.

Et større flytte-puslespil

Vi har kendt slutdatoen siden april måned, og jeg synes godt nok at tiden er gået alt for stærkt lige siden. Og tænk sig at vi allerede er ved at være ved vejs ende på dette skønne italienske eventyr. Vi er mere eller mindre gået i gang med et større og mega uoverskueligt nedpaknings-projekt. For én ting er at pakke det hele i flyttekasser – det er jo i og for sig nemt nok – men en anden ting er, at vi skal kunne få plads til ALT det sidste i vores kufferter på vejen hjem i flyet. Og vi er ikke ligefrem begejstrede for at rejse med for meget bagage når nu vi rejser med små børn.

Midt i alt dette har vi så også 3 ugers ferie, hvor vi skal på camping i Kroatien og roadtrip i Norditalien. Så vi skal jo også gemme en masse tøj hjemme til at kunne tage med på ferie. Vi vil helst heller ikke undvære ALT børnenes legetøj i for lang tid, så det er lige med at finde det helt ratte miks i forhold til hvor meget der skal pakkes ned og ikke. Herudover ved vi endnu ikke hvornår flyttebilen kommer og hvornår flybilletterne skal bestilles til. Og det gør jo en kæmpe forskel om flyttebilen kommer før eller efter vores ferie i forhold til hvor meget vi skal slæbe med hjem på egen hånd.

Skriv en kommentar