Vi flytter til Italien!

Der er en nyhed vi gerne vil dele med jer. Ja faktisk er det en rigtig stor nyhed! Det har længe kriblet i vores fingre for at offentliggøre det her på bliggen, og flere gange i indlæg har jeg varslet at der var noget stort på vej. Tilbage i december måned traf vi nemlig en beslutning, som skulle få stor betydning for vores lille familie, og da vi i juletiden sad med vores forældre og skulle fortælle dem den eksakt samme nyhed, sad de med måbende og forbløffede ansigter. Heldigvis bakkede de os 100% op omkring beslutningen, og vi har simpelhen været ved at dø af spænding for også at kunne fortælle jer det. Det kommer nemlig til at have lidt betydning for bloggen. Og her er det så: den store nyhed er at vi har valgt at rive teltpælene op fra vores kære hjem i Vejle og at flytte til Italien. Say whaaat? Jo den er god nok. Her starter vi på et helt fantastisk og storslået eventyr som familie, og ikke mindst et eventyr med masser af nye oplevelser.

salerno

Beslutningen om at flytte udenlands som familie

Helt tilbage i 2012/2013 (før vi havde børn) boede vi 7 måneder i Australien, hvilket var en kæmpe stor oplevelse for os, og det var med til at rykke os rigtigt meget både personligt, men også som par. At bo sammen i udlandet langt væk fra de vante omgivelser knyttede os nemlig endnu tættere sammen og var ikke mindst en kæmpe stor oplevelse som vi sent vil glemme. Siden da har vi haft en længsel efter at prøve at bo i udlandet igen, og at få denne oplevelse sammen som en familie. Så da chancen bød sig og Kris fik tilbudt et job med udstationering i Italien var det et tilbud vi ikke kunne sige nej til. Det var ikke blot en fantastisk jobmulighed, men også en kæmpe mulighed for os alle som familie.

Det var dog alligevel en stor beslutning at skulle træffe, især da vi også har små børn. En af vores største bekymringer ved at flytte er nemlig at vi flytter langt væk fra deres bedsteforældre og øvrig familie, samt vores netværk af legekammerater. Men heldigvis har vores forældre, søskende og venner taget det virkelig pænt, og vi forventer en mindre folkevandring af besøgende, der skal ned og se vores nye Italienske omgivelser og mærke de varme himmelstrøg.

Hvad betyder det for bloggen?

Der vil uden tvivl ske lidt ændringer her på bloggen, da det er en enestående mulighed for at komme ud og opleve Italien helt tæt på, og vi vil derfor gøre vores bedste for at viderebringe disse oplevelser til jer. Vi vil vise jer den italienske livsstil gennem vores øjne, og vi vil tage ud og prøve de lokale oplevelser. Så nu håber vi bare at i fortsat vil læse med, når vi i fremtiden kommer til at skrive meget mere om vores italienske eventyr! Vi vil naturligvis også rejse ud i verden for at opleve nye kulturer, så i behøver ikke frygte at det kun kommer til at dreje sig om Italien.

Har i nogle gode tips?

Vi vil rigtig gerne høre fra jer hvis I har stået i samme eller lign. situation, og I er mere end velkommen til at dele jeres oplevelser med os, og giv os endelig alle jeres skjulte guldkorn og håndgribelige tips.

Skriv en kommentar