Webshop: Vi elsker grafiske prints

Det er helt sikkert ikke jer alle der er klar over dette, men vi elsker grafiske prints. Derfor vil vi nu løfte sløret for et et lille sideprojekt vi har haft til bloggen gennem længere tid – nemlig en webshop ved navn Homedec.dk, hvor vi sælger grafiske plakater. Og som i måske har bidt mærke i er det netop også plakater vi indtil nu har solgt herinde på bloggen.

Rejsetheme-copy

“Lad os slå det sammen!”

Dette er nok den bedste ide vi har haft længe, og hvorfor har man så ikke tænkt på det noget før? Vi har nemlig i en længere periode haft to sideløbende webshops med plakater – dog med et meget forskelligt udvalg af designs, men vi har endelig fundet en løsning der kan kombinere de to. Så vi har nu besluttet os for at slå de to webshops sammen til én således at du kun skal rode efter dine plakater ét sted. Derfor skal du fremover slå vejen ind forbi Homedec.dk for at købe dine plakater. Og bare rolig; vi skal nok stadig hjælpe dig med at finde dine favoritplakater via bloggen.

Personlige plakater

Du har måske set et par af de personlige plakater i vores sidebar ovre til højre. Dette er et lille udpluk af de designs du kan vælge iblandt for at skabe din helt egen personlige og unikke plakat med alt lige fra rejseminder, dit bryllup, dine børn eller hvad du nu ellers kan finde på. Du bestiller plakaterne ved først at udvælge det layout / template du ønsker. Herefter sender du billederne til os og gennemfører bestillingen. Vi bearbejder herefter din plakat som du får lov til at godkende før den bliver trykt. Smart ikke? Disse plakater har været utroligt populære, og giver et elegant men personligt twist til dit hjem.

Meget mere end bare rejseplakater

I finder også et stort udvalg af ikke-rejserelaterede plakater inde på shoppen – ja faktisk en hel del! F.eks har vi gennem tiden udarbejdet en del plakater til børneværelset samt flere andre rum i huset. Så i er naturligvis velkomne til at tage et kig rundt på shoppen.

Skriv en kommentar