Vi har åbnet en webshop

I har måske bemærket det – vi har åbnet en webshop, hvor vi vil give jer mulighed for at købe nogle af vores favoritprodukter. Vi starter stille ud med et udvalg af plakater, men vi håber på at udvide sortimentet løbende. Vi har set frem til lanceringen længe, og vi håber at i er bare halvt så begejstrede som vi er.

UPDATE: alle plakater kan nu købes hos Homedec.dk

70x100 plakat_australien1 personlig plakat egne billeder

Plakater der spreder rejseglæde

På den nye webshop har vi blandt andet haft et stort ønske om at have et bredt udvalg af rejserelaterede plakater af både danske og internationale kunstnere. Vi mener at disse plakater er med til at skabe glæde i de rejselystne hjem, med mulighed for at mindes de gode øjeblikke. I vores hjem kan vi godt lide, at der er et personligt touch eller noget vi kan relatere til, som hænger på væggene. Vi har mikset en blanding af gode minder i form af fotografi, men også grafiske plakater fra destinationer hvor vi har været. Se alle plakater her >

Hvor er du fra?

Du kan også vælge at hylde din hjemby. Vi har et stort udvalg af plakater fra danske byer i flere forskellige størrelser. Og der er bestemt ikke kun tale om byer som Aarhus, Aalborg og København – de mindre byer er også repræsenteret på shoppen. Du kan se hele vores udvalg af plakater fra Danmark her.

Var det noget med en personlig plakat?

Og så har du desuden også muligheden for at designe din helt egen unikke plakat med egne billeder fra dine rejser (eller bryllup eller børnefødselsdag – bare fordi vi er en rejseblog + shop er det også tilladt at tænke ud af boksen). Det er af egen produktion, og vi sidder og designer alle disse personlige plakater for dig. I tilfælde af mange bestillinger kan der forekomme lidt ventetid på plakaterne, så bestil plakaten allerede nu hvis den skal nå frem før jul.

tolv plakat opdagelse - personlig plakat egne billeder
femogtredive plakat opdagelse - personlig plakat egne billeder
atten plakat opdagelse - personlig plakat egne billeder

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar