Børn og Baby Produktanmeldelse

Valg af barnevogn / klapvogn på rejsen

Vi har fået lidt spørgsmål på hvilket udstyr vi bruger til vores datter på rejsen, og vi vil derfor starte ud med at gennemgå vores valg af udstyr når det kommer til barnevogn og klapvogn. Vi har valgt at have hele 3 størrelser af transportmidler til vores datter Andrea. Mindre kunne nok også have gjort det, men vi ser det som en stor fordel af vi har mulighed for at vælge den helt rette vogn til rejsen eller udflugten.

Gb Pockit – klapvogn i miniformat

Den første vi vil snakke om er paraply klapvognen fra GB Pockit, som er kåret til at være klapvognen med verdens mindste fold. Den kan sammenfoldes til at fylde næsten ingenting, og den er derfor utroligt praktisk at have med på rejsen. Alt i alt fylder den 30 x 18 x 35 cm når den er sammenfoldet, og den vejer kun 4,3 kg. Så det er ikke meget! Herudover er den virkelig nem at slå op og ned – vi har tidligere uploadet en video af den på Youtube. Så denne er virkelig ideel til rejsen, hvor den snildt kan medbringes som håndbagage.

Vi har endnu ikke selv haft vores GB Pockit med på en flyrejse, men vi ser frem til at den engang skal gennemgå den helt store test på en flyvetur, hvor den virkelig kan bevise hvor god og praktisk den er til formålet. Indtil nu har vi kun fløjet med vores datter én gang, og her ville vi ønske at vi havde haft GB Pockit vognen med.

Vi har stort set altid denne klapvogn med på vores udflugter i bil. Her medbringer vi også barnevognen, hvor vi så kan tage stilling til om Andrea skal have en lur, eller om hun har brug for at sidde lidt i klapvognen hvorfra hun kan få et bedre overblik. Det er utroligt praktisk at have begge muligheder – især da vores datter endnu er meget afhængig af at få sine lure når vi er afsted. Her må vi erkende at paraplyklapvogne ikke helt passer til søvnbehovet hos de helt små. Men det er en fantastisk vogn, særligt til praktiske formål såsom en flyvetur, hvor vognens størrelse er helt fænomenal.

gb_pockit

Klapvogn City Mini Zip

Vi har også valgt en City Mini Zip klapvogn, som er en klapvogn med 4 drejelige hjul, som gør den utroligt nem at håndtere. Den kan klappes sammen med nogle få lette bevægelser. Ja faktisk er den så nem at en af vores guider lige ville vise at han selv kunne slå den op efter at have set os gøre det. City Mini Zip klapvognen fylder ikke alverden, så den kan nemt medbringes på rejsen som ekstra bagage.

Fordelen ved at bruge vores City Mini Zip er, at den er mere robust end f.eks. vores GB Pockit vogn, og der er mulighed for at sænke vores datter op og ned med ryglænet, samt fodstøtten. Ulempen er dog, at den skal checkes ind i lufthavnen, hvilket betyder at du må give afkald på bekvemmeligheden for en stund. Og ja, der findes låneklapvogne i lufthavnene, men det er bare ikke alle lufthavne der stiller dem til rådighed, eller hvor de er synlige. På vores mellemlanding i Istanbul fik vi stillet en lånevogn til rådighed. Så heldige var vi dog ikke på vejen hjem – her var der pludselig ingen klapvogne til rådighed. Vi fløj midt om natten, og Andrea var ikke synderligt fornøjet over flyskift og mangel på base i form af en god klapvogn. Men vores City Mini Zip er en rigtig god vogn med god komfort, og vi bruger den en del herhjemme i Danmark.

IMG_0863

Barnevogn fra Stork

Vi forelskede os straks i Stork barnevognens minimalistiske design og dens funktioner, men vi valgte også barnevognen af praktiske årsager, da vi var nød til at vælge en vogn der kunne være bag i vores lille bil. Og her var Stork den eneste vogn der kunne klare testen, hvilket var heldigt da Stork Barnevognen også klart var vores favorit blandt de modeller vi fik fremvist i butikkerne.

Vi er glade for vores Barnevogn, som er utroligt nem at pakke op og ned, og man lærer hurtigt teknikken til at få den skilt fuldstændigt ad, hvilket er nødvendigt for at kunne få den ned i vores Polo. Vi har valgt at købe vognen med gråt betræk og sort stel, for at få en klassisk og tidløs vogn, som også kan passe til senere brug.

Barnevognen bliver hyppigt brugt herhjemme i Danmark, men den bliver hurtigt besværlig at fragte med når vi skal langt. Vi tager den gerne med på bilferie eller på mindre udflugter, og særligt når vi ved at Andrea vil have brug for at sove eller for at kunne sidde op i sin sele og have det fulde overblik.

Flensborg

Så hvad har vi haft med på rejsen?

Som i også kan læse i teksten ovenfor, så medbringer vi som oftest både Stork barnevogn + GB Pockit på alle vores køreture / udflugter. På flyveture har indtil nu kun prøvet at medbringe vores City Mini Zip, men vi skal helt sikkert have prøvet vores GB Pockit på den næste flyvetur.

 

Hvad medbringer i på flyveturen og på bilferien?

SPONSORERET: Opdagelse.dk er blevet tilbudt at teste GB Pockit klapvognen, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

You Might Also Like

No Comments

Skriv en kommentar

Inline
Inline