Update på livet

I dag vil vi lige give jer en lille update på hvad der sker i vores liv. Det har nemlig været nogen hektiske måneder på hjemmefronten, og vi vil derfor snakke lidt om de store omvæltninger der er sket nu hvor vi er forældre til barn nummer to, samt en lille update på de kommende rejser, og ikke mindst en snak om hvorfor vi rent faktisk ikke rejser så meget for tiden.

New-York-Times-Square-baby

Store omvæltninger

Der er sket meget på hjemmefronten de seneste par måneder, og vi har derfor haft et travlt program. Mest af alt fordi, at vi har sagt hej til endnu et familiemedlem – lille Wilfred der kom midt i november. Men også mange andre ting har fyldt meget, såsom fortsat at renovere på vores hus, som vi købte tilbage i november 2016. Det har vist sig at være et lille evighedsprojekt med masser af små hyggelige projekter, hvor der nemt kan bruges mange weekender. Så har Kris også fået nyt job som Key Account Manager, og det har vist sig at være et job med masser af muligheder og nye udfordringer.

Endnu en ting der har fyldt meget de seneste måneder er, at der har været alvorlig sygdom i vores nære familie, som for en periode fuldstændigt tog pusten fra os. Alt så helt sort ud og vi frygtede det værste, men heldigvis er personen nu blevet raskmeldt efter en lang sej kamp. Gudskelov! Vi er simpelthen så taknemmelige!

Livet med to børn

Det har på mange måder været en stor omvæltning at få barn nummer to. Der er nu to små personer der skal have deres behov stillet med mad, bleskift, højtlæsning og masser af hyggestunder. Det kræver at vi begge to hele tiden er på, for at kunne følge med i deres tempo. Så der er ingen tvivl om at man som forældre bliver brugt på en helt anden måde. Og dynamikken er for alvor blevet ændret nu hvor Andrea også har skullet finde sin rolle som storesøster til lille Wilfred, hvilket hun klarer utroligt flot. Det er at være forældre til to, er virkelig også en fantastisk følelse. Der er dobbelt så meget kærlighed og dobbelt så mange gode minder. Det er som om at familien først nu er fuldendt, og det er helt uvurderligt.

En snak om rejseplaner

Vi havde egentlig bestemt os for, at vi skulle have været ude på nogen rejser her til foråret, men besluttede os for at vente. Og det er der egentlig flere grunde til.

Først og fremmest føler vi stadig ikke, at vi er klar til at tage Wilfred med på tur. Han har endnu ikke fundet en fast rytme med søvn i løbet af dagen, hvilket gør det vanskeligere at planlægge rejsen hjemmefra. Vi plejer nemlig helst gerne at tage de kedelige museumsbesøg eller den dyre restaurant når børnene sover. Herudover er han stadig oppe mellem 5-10 gange hver nat, hvilket gør at nattesøvn er en by i Rusland for vores vedkommende. Og det er nu rarest at være friske og veludhvilede når man skal ud og opleve verden. Gode råd til bedre nattesøvn for babyer er kærkomne.

Herudover har vi store rejseplaner for efteråret, som vi desværre endnu ikke kan løfte sløret for, men det indebærer en længerevarende rejse, som med sikkerhed vil få stillet vores rejselyst. Dermed har vi ikke haft et stort behov for et væld af rejser her i foråret. Vi har dog nogle få planer på programmet. Først med et slotsophold på Langesø Slot, hvor vi vil nyde lidt forældretid uden børn, samt campingferie i Italien ved Pra Delle Torri hvor der til gengæld vil være fuld fokus på børnene.

new-york_dumbo-Andrea

Skriv en kommentar