UFO besøg hos Wycliffe Well

Begejstringen ville ingen ende tage, da jeg først hørte om dette lille sted ved navn Wycliffe Well. Det er nu ikke fordi at jeg er kæmpe UFOfan, eller at jeg i det hele taget har fået taget stilling til om jeg tror på liv i rummet, men denne udstilling var så corny og anderledes, at den helt bestemt var et besøg værd. Dette er nemlig en udstilling dedikeret til troen på UFOer.

IMG_7188 copy kopi

Undgå at have for høje forventninger!

Jeg vil så sige – inden i begiver jer helt ud i ødemarken kun for at se dette – at jeg blev en anelse skuffet over attraktionen i selve øjeblikket jeg stod overfor den, fordi jeg ikke følte at de malkede den nok. Eller måske jeg blot havde for høje forventninger. Udstillingen finder du inde på tankstationen hvor du ser nogle avisartikler med folks historier gennem tiden, og udenfor er der lidt et setup med nogle kulisser man kan tage billeder ved. Jeg havde selv gejlet den helt vildt op i mit hovede.

UFO hovedstaden

Wycliffe Well kaldes også hovedstaden for al UFO aktivitet i Australien, og er en lille flække der ligger på Stuart Highway midt ude i ødemarken mellem byerne Alice Springs og Tennant Creek. I bund og grund består Wycliffe Well af en campingplads og en tankstation. Så der er ikke utroligt meget at se her, men det er et godt stop på vejen hvis man trænger til en lille pause fra at køre.

Skriv en kommentar