Udstyr til mobilen

For os er det vigtigt at medbringe gadgets på rejsen der gør det nemmere at kommunikere med omverdenen, at kunne finde rundt, at kunne tage bedre billeder og at kunne dele vores oplevelser. Vi havde derfor sat os for at skulle teste lidt nyt udstyr til telefonerne nu her på vores tur til New York, og det viste sig hurtigt at være nødvendigt og brugbart.

S P O N S O R E R E T

powerbank_selfiestang

Powerbanks

Særligt var disse to powerbanks helt uundværlige på rejsen, og man kan undre sig over hvorfor at vi ikke for længst har anskaffet os nogen. Vi ejer begge iPhones der sluger batteriet, og der går dermed ikke længe før at man er helt nede i rød på batteriet. Vi plejede at medbringe opladere hver gang vi skulle ud på dagens eventyr, men det er nu altså bare besværligt evigt at være på jagt efter en stikkontakt hvis man skal benytte sin telefon.

Herudover havde vi været så klodsede at vi havde medbragt den forkerte adapter til stikkontakterne, og vi kunne dermed ikke oplade vores telefoner eller andet elektronik den første nat. Men heldigvis havde vi medbragt opladte powerbanks hjemmefra, og de viste sig at være guld værd på hele turen.

Vi har fået 2 forskellige powerbanks, en Power Stone og en Power Owl af mærket Grey Lime, som begge forhandles hos Powerbanken.dk. Begge powerbanks er udført i flot strømlinet design, og har en god ydeevne da de kan holde batteriet til utroligt mange opladninger – ja faktisk kunne vi snildt holde strømmen på vores telefoner hele dagen på trods af at vi brugte dem som vejvisning med mere.

powerbank-2

powerbank-1

 

Stick til overførsel af billeder

Det er nær sjældent at jeg tager billeder med min iphone på rejsen, medmindre at der skal tages selfies foran seværdigheder. Jeg foretrækker generelt at bruge mit kamera, hvor billederne efter min mening får en langt højere kvalitet. Derfor bruger jeg en Apple Lightning to SD Card Camera Reader til at kunne overføre billeder mellem SD kort og telefon / ipad, så jeg i ny og næ kan lægge billeder op på instagram eller uploade billeder til indlæg der skrives på farten. Som blogger er dette værktøj helt uundværligt.

sd-card

 

Selfiestang

Vi har også fået en ny selfiestang. Det er nu nummer 3 i rækken vi har haft. Den første blev væk på mystisk vis men den var også umulig at få koblet til via bluetooth. Nummer to fungerede virkelig dårligt i forhold til at udløse billederne da der ikke var en knap, så den røg hurtigt ud igen. Og så har vi netop fået en ny der virker uden problemer. Så der kan åbenbart være stor forskel på selfiestænger.

Vores nye selfiestang er fra Powerbanken.dk og er ret nem at betjene. Det er nemt at montere sin iphone – også uden at man behøver at bekymre sig for om den falder ad stangen. Der er en lille ledning der tilsluttes til telefonen for at skabe forbindelse. Så er der selve stangen som du kan forlænge som du ønsker og dreje efter behov. For at tage billedet skal du blot trykke på knappen, som er monteret på håndtaget. Klart den bedste selfiestang vi har haft so far.

selfiestang

 

Vil du se mere af det udstyr vi bruger på farten? Så se en samlet liste her. Hvilket udstyr bruger du til mobilen når du er ude at rejse?

Indlægget er skrevet i samarbejde med Powerbanken.dk, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar