Udflugt til Shark Island

Som en gave på min 25 års fødselsdag overraskede Kris mig med en hyggelig udflugt til Shark Island uden for Sydney. For at komme ud til Shark Island skulle vi tage en færge fra Cirqular Quay. Færgen sejlede forbi en masse forskellige seværdigheder hvor man kunne hoppe af og på, men vi havde kun bestilt billet til Shark Island. Vi sejlede forbi Operahuset samt Sydney Harbour Bridge, Denison Fort, Toronga Zoo, Watsons Bay og naturligvis Shark Island, hvor Kris havde arrangeret en Picnic.

Fort Denison

En lille ø med et fort. Dette så ærligt talt bare kedeligt ud. Der var en god udsigt ud over byen, men fortet og øen var simpelthen så lille. Det vildeste ved denne ø må have været at den havde en restaurant og udsigten selvfølgelig. Der er mulighed for at købe en Hop On / Hop Off ticket for også at se denne lille ø, men det sprang vi let og elegant over. Desuden mener vi at vi har set rigeligt af den nu.

IMG_1537 copy

Watson Bay

Herefter stoppede færgen ved Watsons Bay som skulle være det bedste stop på ruten. Vi ved dog ikke så meget om det. Der var en del store villaer med privat strand og sejlbåde.

IMG_1630 copy

Shark Island

Sidste stop på turen blev Shark Island. Shark Island er en ø beliggende ved Sydneys kyst – lige ud for Point Piper, Rose Bay og Vaucluse i den østlige del af havnen. Øen er beliggende mellem Sydney Harbour Bridge og havnens udmunding til havet. Øen kaldes Shark Island på grund af dens form som åbenbart ligner en haj. Øen er ca 250 meter x 100 meter.

Her var vi i ca 4 timer hvor vi bare slappede af. Kris havde arrangeret en lille picnic for os og vi nød udsigten ud over Sydneys Skyline og udforskede den lille ø. Desværre var der overskyet lige indtil at vi steg ombord på færgen tilbage. Fra da vi gik om bord på færgen gik der ca 10 minutter og så var himlen ellers blå. Så typisk. Umiddelbart vil vi ikke anbefale øen. Der er ikke noget at se, som du ikke også kunne have set fra en hvilken som helst færgetur.

IMG_1731 copy

Skriv en kommentar