Turen går til USA – roadtrip langs østkysten

Vi er netop nu i færd med at planlægge en tur til USA. Den kommer til at stå på en roadtrip ned langs østkysten, hvor vi starter i New York, hvorfra vi opsamler Kris’s søster som for øjeblikket bor fast i New York. Sammen har vi planlagt at tage på en roadtrip ned til Miami, Florida.

New York 485

Booking af overnatning

Vi har endnu ikke booket nogen overnatninger, men vi har en strategi og en plan for det. Nemlig at vi kun booker de første par dage som vi ved at vi skal tilbringe i New York, hvorefter at vi vil anvende mobilappen Booking Now til at finde hoteller undervejs mens vi er på farten. Læs også anmeldese af appen >

Vores rejseplaner

Planen hedder sig netop nu, at vi som minimum har 3 uger til turen, fra midt maj. Vi flyver direkte fra Billund til New York, hvor vi tilbringer nogle dage. Både Kris og jeg har før været i New York, men med hans søster som tour guide håber vi på, at vi får lov til at se en helt ny side af hvad byen har at byde på. Fra New York går turen forhåbentlig en tur forbi Niagara Falls helt oppe ved grænsen til Canada, inden vi for alvor sætter kursen sydpå.

Vi regner med, at vi på vejen ned langs kysten skal passere byerne Philadelphia og Washington, Sydstatsbyerne Savannah og Jacksonville og naturligvis Orlando, inden vi for alvor skal cruise lidt rundt i Florida og forhåbentlig nyde nogle gode solskinsdage i Miami. Men nu må vi se hvor meget vi kan nå, for 3 uger er ikke meget når man har det sjovt!

 

I er naturligvis mere end velkomne til at dele tips og tricks til turen ned langs østkysten i USA

Skriv en kommentar