Turen går til Lissabon og London

Jeg elsker at planlægge ferier – og særligt når der er tale om storby og masser af nye ting der skal ses. Så da min kæreste foreslog at årets sommerferie skulle gå til både Lissabon og London var jeg solgt. Jeg gik straks ind i bogreolen og ledte mine guidebøger igennem, da jeg vidste at jeg havde 2 stk “turen går til…” bøger stående til netop disse destinationer.

Jeg har aldrig været i Lissabon, men har haft bogen stående på reolen i lang tid med et ønske om at komme dertil en dag. London bogen er derimod blevet godt brugt, i det jeg har været i London flere gange end jeg kan huske. Min kæreste har aldrig besøgt London, så jeg vil formentlig komme til at agere guide på denne del af turen. Jeg ser meget frem til at opleve begge destinationer, og de giver en god kombination af sol og varme samt nye spændende oplevelser.

Netop nu står den derfor på en masse planlægning og research på de to dejlige byer. Jeg vender tilbage senere her på bloggen med en mere udførlig plan over, hvad vi skal ud og se. Og i mellemtiden er i naturligvis velkomne til at komme med gode tips og tricks hvis i kender et godt spisested, gode shoppinggader eller andet du vil dele.

lissabonlondon

Skriv en kommentar