Turen går til Dubai

I sidste måned vandt vi titlen som Danmarks Bedste Rejseblog hos Travelmarket, og som en del af præmien vandt vi et rejsegavekort på 5000kr til en valgfri rejse. Og vi skulle ikke tænke længe over hvad dette gavekort skulle bruges på – en rejse til Dubai.

dubai_ørken

Hvorfor Dubai?

Tilbage i 2012/2013 var vi på vores livs eventyr på en roadtrip rundt i Australien, og rejsen skulle afsluttes med manér. Derfor havde vi booket nogle overnatninger i Dubai, hvor vi alligevel skulle mellemlande på vej hjem fra Australien. Vi havde booket et værelse på et lækkert 5 stjernet hotel, og var klar til ren luksus og en god afslutning på rejsen.

Desværre ville skæbnen, at vi fik stjålet vores pas sidst på rejsen i Australien, og at der kun var tid til at få udstedt midlertidige pas. Hermed var der ingen garanti for at vi kunne få lov til at komme ind i Dubai, og rejsen blev derfor aflyst i sidste øjeblik. Lige siden, har vi ærgret os gevaldigt over afslutningen på rejsen, og derfor var det oplagt, at vi skulle bruge gavekortet på den tur vi aldrig fik. Og det føles lidt som et plaster på såret at vi nu endelig skal afsted.

At rejse med en baby for en første gang

Dette bliver vores første rejse sammen med vores datter Andrea, hvilket vi ser frem til. Hun er nu 4 måneder, og skal for første gang have en smagsprøve på hvad der venter hende. Der har været en del flere ting der har skullet undersøges og arrangeres når nu vi rejser med hende, og det vil vi glæde os til at fortælle jer mere om her på bloggen når vi kommer hjem efter rejsen her til april.

6 Comments

 • Stort tillykke! :-)
  Dejligt at i har valgt Dubai, bor her selv på 5 år, og knus-elsker det.
  I har valgt det helt rette tidspunkt, vejret er fantastisk for tiden. Glæd jer!
  og en mindre detalje, husk amning offentligt er helt no no/fy fy hernede ;-)
  (Det skal foregå på de lokale toiletter i skjul, har selv været der)
  God tur til jer.

  • Ja, vi tænkte netop at det var oplagt at tage af sted mens temperaturerne er til at holde ud :-)
   Tak for fy-fy tippet :-) Det er hermed noteret

 • Hej Rebecca.
  Håber ikke du opfatter mit spørgsmål forkert. (Det er af ren nysgerrighed jeg spørger, da jeg bare aldrig har forstået konceptet i rejse med baby’er)
  Men hvad kan det være at i vælger at rejse til et land hvor der er over 30 grader, med en 4. mdr gammel baby? Er det ikke et egoistisk valg taget i betragtning af at barnet er i højrisiko for feberkrampe eller lign. i den temperatur? Hvorfor ikke vente til at jeres datter også ville kunne få noget ud af rejsen? :-)
  Vh. Sofie

  • Hej Sofie – tak for dit spørgsmål
   Vi har naturligvis læst en del på lektien og har forhørt os hos egen læge inden afrejse, og vi er selvfølgelig ikke interesserede i at vores datter skal udsættes for sygdom – hverken herhjemme eller på rejsen :-) Vi har jo en rejseblog fordi at vi elsker at rejse, og vi er overbeviste om at familieforøgelse ikke er en hindring. Denne rejse og alle kommende rejser kommer 100% til at være på hendes præmisser, og vi ser blot frem til at vise hende hele verden :-)

Skriv en kommentar