Turen går til Lübeck og Travemünde

Her i næste uge går turen til Lübeck, og jeg er netop gået i gang med at forberede mig lidt på turen. Ikke med at pakke, for det sker som regel først dagen før. Men med at forberede mig på hvad jeg skal se og hvad jeg skal forvente at opleve. Nu har vi jo rejst en del i Tyskland på det seneste, så jeg har egentlig ret godt styr på forventninger når det kommer til Tyskland som rejseland. Men nu er det første gang at jeg skal besøge hansestaden Lübeck, så jeg er spændt på at se hvad byen har at byde på.

Tyskland_guidebog

Forventninger til Lübeck

Lübeck er ikke langt fra den danske grænse, ja faktisk kun 80 km. Så det er super nemt for os danskere at komme dertil på et weekendophold eller lignende. En ting jeg altid gør forud for en rejse er at sætte mig godt ind i destinationen. Jeg laver typisk en lille liste med steder jeg gerne vil se, bydele jeg gerne vil udforske og mad jeg gerne vil prøve. Og listen er allerede fyldt med ting der skal opleves.

Jeg har planlagt at tilbringe nogle dage i Lübeck samt Travemünde, hvor jeg forventer at få god tid til blandt andet at opleve den gamle bydel og de hyggelige baggårde. For ud fra hvad jeg lige kan google mig til, så ligner det at Lübeck er en charmerende by med masser af smuk og rig arkitektur. Så det burde være muligt at finde nogle spændende seværdigheder man kan fordybe sig i.

En ting der dog er helt sikkert: jeg skal prøve noget tysk dessert! Det kan godt ske at det er mine gravid-crawings der kommer op i mig nu, men lige siden vores sidste tur til tyskland (Harzen) har jeg gået og sukket efter at prøve apfelstrudel igen – en tysk dessert jeg smagte for første gang for blot et par siden, og vi fandt aldrig et sted på vores seneste rejse hvor de serverede det. Så nu håber jeg bare at der bliver mulighed for at tage lidt revanche.

Byd gerne ind med ideer

Der er sikkert mange af jer – vores læsere – der har erfaringer med at have besøgt byen, og i er meget velkomne til at byde ind med ideer til oplevelser. Jeg vil rigtig gerne høre fra jer, uanset om det er ideer til must see seværdigheder eller om det er en skjult perle som i mener vi skal have med. Vi kan selvfølgelig ikke love at vi besøger det, men vi kan love at vi undersøger det nærmere og ser om vi kan få det med i programmet.

Følg os på rejsen

Husk også at følge os på rejsen. Under selve rejsen kommer vi til at poste live på Instagram, så i kan følge med i vores aktiviteter. Herudover vil vi også opdatere jer om de seneste blogindlæg på facebook, twitter og bloglovin. Så husk at gå ind og følge os, for at få lidt insights fra vores rejse. Kig også gerne ind forbi bloggen hvor der kort efter rejsen vil blive opdateret med nyt indhold samt de bedste tips og tricks vi erfarer på turen.

INSTAGRAM // FACEBOOK // TWITTER // BLOGLOVIN

En kort rejse-pause

Og nu lige kort til en helt anden ting. Vi har besluttet os for at tage en kort rejse-pause. Vi har været på en del rejser i år, og skemaet har til tider været tæt pakket med op til 4 rejser på en måned, og vi kan ikke følge med. Herudover er jeg ved at nå slutningen af graviditeten, og ønsker at tilbringe den sidste måneds tid med at slappe af og at få et pusterum helt uden stress. Så denne Lübeck-tur bliver den sidste for en kort stund, og jeg håber derfor på at kunne slutte af med et brag. Jeg har dermed ekstra store forventninger til byen!

Rejse-pausen betyder selvfølgelig ikke at vi ikke kommer til at skrive blogindlæg – tværtimod! Vi har masser af indlæg på programmet, som vi endnu ikke har haft tid til at sætte os ned og skrive fordi at vi simpelthen har rejst for meget. Så det bliver desuden rart at komme up-to-date med alt arbejdet.

 

Hvad er dine bedste tips og tricks til Lübeck og Travemünde?

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Lübeck og Travemünde Marketing,
men alle meninger er vores egne

4 Comments

 • Jeg glæder mig til jeres indlæg fra Lübeck, vi har nemlig et gavekort liggende til et par overnatninger i byen, så det bliver spændende at høre, hvad byen har at byde på.

  Rigtig god tur :-)

  /Kirsten

  • Hej Kirsten
   Det er godt at høre :-) Jeg er netop hjemvendt derfra, og er i fuld gang med at skrive et par indlæg, der forhåbentlig kan give dig en masse inspiration… Så følg med ;-)
   / Rebecca

 • Lübeck er en hyggelig by, især til jul. Jeg vil anbefale at tage forbi Hansestadtmuseet og Marcipan butikken

  Tak for en god blog, Lousie

  • Hej Louise – tak for kommentaren :-)
   Vi har sørget for at få begge tingene med på listen. Tak for nogle gode forslag

   /Rebecca

Skriv en kommentar