Tips til at booke et hotelværelse

Det er sjældent en dans på roser at booke et hotelværelse. Særligt hvis man ikke kender til byens infrastruktur og placering af væsentlige seværdigheder. Det kan derfor kræve en del planlægning og blod, sved og tårer at finde det helt rette hotel der passer netop til dine behov og ønsker for ferien. Vi har sammensat nogle tips til hvordan du kan gøre denne proces lidt lettere.

rejse

1. Hvad vægter du?

Først og fremmest er det vigtigt, at man ved hvad man søger. Skal det være billigt, centralt beliggende, all inclusive, med swimmingpool eller skal det være ren luksus? Gør det klart hvad du forventer af hotellet inden du begynder at lede. Det er en god ide at finde hotelsammenligningssider, hvor man kan afkrydse sine prioriteter.

2. Undgå at booke direkte fra hotellets hjemmeside

Som hovedregel skal du undgå at booke værelset gennem deres egne hjemmesider. Prisen på deres egen hjemmeside er den fulde pris, og kan ofte findes billigere andre steder på nettet.

3. Hotels.com og trivago

Besøg hjemmesider der har samlet hotellerne for dig. Dette kunne være hjemmesider som hotels.com og trivago, hvor du kan sammenligne priser for forskellige hoteller. Herudover har Hotels.com f.eks. et reward system der gør, at du får din 10. overnatning gratis, hvilket er en bonus i sidste ende.

4. Undgå at sammenligne pærer og æbler

I tilfælde af at du finder hotellets pris billigere på en anden hjemmeside er det ikke nødvendigvis korrekt. Der vil somme tider være forskel på hvilket værelse der tilbydes, om der er morgenmad inkluderet osv. Tjek derfor op på om der er nogle nævneværdige forskelle inden du bestiller.

5. Læs vurderinger

En af de bedste råd vi kan give dig, er at læse vurderinger og anmeldelser af hotellet inden at du booker. Dette kan du gøre via hotels.com, tripadvisor og flere steder. Hotellets score er mere troværdig des højere den er. Hvis du finder et hotel med 5 stjerner på 5 stemmer og et hotel med 4,5 stjerne på 500 anmeldelser ville jeg personligt vælge den med de 500 anmeldelser.

6. Vær kritisk

Nu har vi netop skamrost disse vurderingssider, men vær opmærksom på, at alle har mulighed for at gå ind og skrive vurderinger. Og virksomheden selv eller personer der vil virksomheden det ondt. Som hovedregel gælder disse anmeldelser og virker reelle, men ser et hotel der bliver skamrost til skyerne og billederne ikke er svarende til anmeldelserne er det formentlig for godt til at være sandt.

7. Kontakt hotellet

Tidligere fortalte vi at du skulle undgå at købe direkte fra hotellets hjemmeside og at du skal søge på hotelsammenligningssider. Men herudover kan du faktisk kontakte hotellet direkte og høre dem om prisen, da de hellere vil sælge dig opholdet direkte frem for gennem en mellemmand. Det værste der kan ske er at du kan få et afslag og det bedste ville være, at du kunne få prisen ned på samme niveau, kan få noget mad med i prisen eller lignende.

HVORDAN PLEJER DU AT BOOKE ET HOTEL?

Save

Skriv en kommentar