Tips til at få spaoplevelsen derhjemme

Hvem drømmer ikke om et lækkert spaophold, hvor man kan slappe fuldstændigt af og blive forkælet fra top til tå. Nu kan du bringe spaoplevelsen hjem på badeværelset. Sæt lidt tid af til at forkæle dig selv med en hjemmespa, og få en lækker ensartet hud inden at sommeren står for døren. Nyd et stille øjeblik med total afslapning og velvære.

spashop

1 Bodyscrub _ 2 Body Lotion _ 3 Læbepomade _ 4 Te _ 5 Ansigtsmaske _ 6 Vådservietter _ 7 Body Balm _ 8 Natcreme. Husk også konkurrencen vi kører i samarbejde med spashop.dk om produkter fra Karmameju slutter den 17. juni. Du kan derfor stadig lige nå at deltage.

Skab en afslappet atmosfære

For at få følelsen af velvære og ren afslapning bliver man nød til selv at fremkalde den rette stemning. Start med at rydde rummet for unødig tingel tangel såsom vasketøj og andet der kunne stresse dig. Omgiv i stedet dig selv med duftlys, blomster og rolig musik. Sørg også for at du ikke bliver forstyrret, og at du med sikkerhed kan have et par timer til dig selv uden afbrydelser.

Husk at du kan vinde et duftlys fra Karmameju

Læg en plan

Start ud med at lægge dig en plan for hvad du gerne vil forkæle dig selv med. Det kunne være en bodyscrub, forkælelse af fødderne, nogle gode kropsolier eller hår- og ansigtsmaske. Når planen er lagt bør du sætte alle tingene frem således at du ikke stresser over at du ikke kan finde tingene bagerst i skabet. Sørg for at alting står klart, så du kun skal fokusere på hvad der venter dig af ren nydelse og velvære.

Forkæl din krop

Start ud med en bodyscrub og fjern dine døde hudceller samtidigt med at du øger blogcirkulationen. Hvis du så heldig, at du har et badekar kan du fylde det op med varmt vand hvori du kommer et par dråber af æteriske olier. Efter badet kan du slutte af med at bruge en bodylotion, som giver din krop masser af fugt. Husk at smøre kroppen ind mens den stadig er fugtig, da det er her den tager bedst imod dit plejeprodukt.

Husk at du kan vinde en bodyscrub fra Karmameju

Forkæl dine fødder

Det kan være en god ide at starte din hjemmespa allerede dagen før. Smør dine fødder ind i en lækker fodcreme og ifør dig strømper udover natten over. Herved kan fugten rigtig få lov til at virke og til at trænge ind.

Forkæl dit ansigt

Rens din hud godt af og brug herefter en eksfolierende ansigtsscrub. Påfør den på en fugtig hud i cirkulære bevægelser. Masser forsigtigt din hud i ca et minut, og skyl herefter dit ansigt med varmt vand. Forkæl også gerne dig selv med en god ansigtsmaske, der kan give din hud masser af dybdevirkende fugt. Lad masken virke som anvist på emballagen, og vask efter med vand. TIP: Husk at bruge dine plejeprodukter ned ad halsen – det er ofte et område vi glemmer.

Plej dit hår

Husk også at give godt med næring til dit hår med en god hårkur. Lad hårkuren sidde i så lang tid som muligt, så den rigtig kan trænge ind og give dit hår fornyet liv.

 

Skrevet i samarbejde med Spashop.dk

Skriv en kommentar