10 ting du måske ikke vidste om Rebecca

Nu har vi blogget i nogle år, og flere af jer har fulgt med på sidelinjen. Nogle af jer har efterspurgt nogle mere personlige indlæg her på bloggen, hvor i får et indblik i hvem vi er og hvad vi roder rundt med i vores hverdag. Vi har derfor valgt at lave disse indlæg med 10 ting du måske ikke vidste.

københavn

  1. JEG HAR SKREVET DAGBOG HELE MIT LIV – eller rettere lige siden 1. klasse i folkeskolen. Her fik vi hver dag en halv time til at nedskrive vores tanker. Jeg kan huske at jeg hadede det i de mindre klasser, og dagbogen blev derfor ofte fyldt op med tegninger i stedet (af heste og prinsesser). Sidenhen synes jeg at det har været en gave, for det har gjort at jeg i dag har et stort behov for at udtrykke mig via tekst hvilket har resulteret i denne blog – og desuden er det noget så underholdende at læse de gamle dagbøger.
  2. JEG ER 182 CM HØJ
  3. JEG ER EN BANGEBUKS – som i netop har læst i et tidligere indlæg, så har jeg en hel del som jeg er bange for såsom vand, højder og krybdyr. Det er dog nogle ting jeg hele tiden afprøver og tester ved konstant at udsætte mig selv for situationer, hvor jeg ser min frygt i øjnene.
  4. MIN MOR EJER SIN EGEN SKØNHEDSKLINIK – og hun prædiker derfor en del om hudpleje og er vores solcremes-pusher på vores rejser. Vi har derfor altid MEGET solcreme med på vores rejser, og vi benytter det flittigt.
  5. JEG HAR ET FULDTIDSJOB – jeg sidder til dagligt i en marketing afdeling hos et tøjfirma, hvor jeg blandt andet står for nyhedsbreve, hjemmeside og sociale medier.
  6. JEG ELSKER DYR – medmindre at det er slanger, edderkopper og store hunde der hopper op ad én. Derfor var vores rejse igennem Australien helt fantastisk – her kom dyrelivet nemlig helt tæt på ude i det fri.
  7. JEG ER BOGSAMLER – Det har egentlig ikke været bevidst, men gennem tiden har jeg i tide og utide købt bøger omhandlende grafisk design og online markedsføring. Jeg elsker nemlig at læse bøger indenfor mit fag. Det har resulteret i en større samling i bogreolen. Yndlingsforlaget er klart Victionary, som laver nogle smukke inspirationsbøger.
  8. JEG ELSKER CHOKOLADE OG ØL – og blandt favoritterne er dumle karameller og øl på dåse. Dog har jeg indfundet mig med at de to ting ikke går så godt sammen ;-)
  9. JEG ER UDDANNET GRAFISK DESIGNER – Jeg har en bachelor i grafisk design og kommunikation og har efterfølgende taget en del kurser inden for online markedføring og kommunikation.
  10. JEG ELSKER AT REJSE :-)

Skriv en kommentar