Sydneys Burger Bucketlist

Jeg har valgt at lave dette indlæg, fordi jeg ville ønske at jeg havde sat mig ind i det forinden vores rejse. Nemlig – hvor man finder de bedste burgere i Sydney og hvilke der bør være på din bucketliste når du begiver dig dertil. Heldigvis har vi selv formået at forvilde os ind på mange af de burgersteder, som er på listerne rundt omkring, men her har jeg udarbejdet en liste over de 10 burgersteder i Sydney, som oftest bliver anbefalet.

burger

  1. Chur Burgers, 48 Albion Street, Surry Hills

  2. The BurgerJoint, Liverpool Street, Darlinghurst

  3. Rubber Duckie, Manly

  4. Mary’s, 6 Mary Street, Newtown

  5. Jamie’s Italian, 107 Pitt Street, Sydney

  6. Rockpool Bar & Grill, 66 Hunter St, Sydney

  7. Moo Gourmet Burgers, Campbell Parade, Bondi Beach

  8. Bills, 433 Liverpool Street, Darlinghurst

  9. The Fish Shop, 22 Challis Avenue, Potts Point

  10. Grill’d, Bondi, Darlinghurst

Save

Save

Save

Skriv en kommentar