Støt os med din stemme til Blogprisen 2016

Vi er blevet nomineret til en pris, men vi har brug for jeres hjælp og støtte hvis vi skal løbe afsted med en sejr. Der skal nemlig stemmes om det. Og da vi er oppe imod et stærkt felt kan vi ikke klare den uden jer.

mini_mba

Om blogprisen 2016

Vi modtog for nyligt en dejlig mail fra Aros Bussiness Academy, hvori der stod at vi var nominerede til denne pris. Prisen er oprettet af Aros Bussiness Acadamy for at hædre de mange dygtige bloggere derude. Der er i alt 15 blogkategorier, hvoraf Opdagelse.dk naturligvis ligger i kategorien “Rejser”. Du kan ligeledes stemme på dine favoritblogs indenfor kategorier som mode, madlavning, familieliv, skønhed og meget mere.

Der er ingen præmier på højkant for de 15 vindere ud over selvfølgelig æren, og bare det at være nomineret til prisen er naturligvis en kæmpe skulderklap i sig selv.

Sådan stemmer du på os

Og nu håber vi selvfølgelig at I også har lyst til at give os et klap på skulderen ved at afgive jeres stemme på Opdagelse.dk – men naturligvis kun hvis I kan lide vores blog ;-)

For at stemme på os skal du:

  • Klikke på ovenstående banner eller LIGE HER
  • Klik på “Klik her for at se de nominerede og afgiv din stemme”
  • Du møder nu et nyt vindue med en rød knap med teksten “Stem her” – klik på knappen
  • Følg de 3 trin (klik på billedet af din favorit-rejseblog, indtast dit navn samt din mail) Afslut ved at klikke på den røde knap “Indsend”

Ved deltagelse i afstemningen tilmelder man sig Aros Bussiness Academys nyhedsbrev, og dette kan man til enhver tid afmelde igen. Vi håber at i vil støtte os.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar