Status efter 8 måneder i Italien

Jeg synes kun liiiige at jeg har publiceret det sidste status-indlæg, og så gik der sørme 2 måneder igen. Vel og mærket 2 måneder med fart over feltet og masser af nye eventyr, så det er måske derfor at tiden er gået så stærkt! Vi har som sagt haft travlt – både med oplevelser rundt omkring i Italien, men særdeles også på hjemme-arbejdsfronten. I kan læse meget mere om dette her i indlægget.

Roadtrip i Syditalien

I har helt sikkert ikke kunnet undgå at se at vi for nyligt har været på en roadtrip rundt i Syditalien. Vi lagde i den forbindelse vejen forbi regionerne Sicilien, Calabrien, Basilicata og Apulien før vi atter vendte snuderne tilbage mod Campania regionen hvor vi bor. Vi havde kun 2 uger, hvilket slet ikke var nok til at opleve alt det vi ville. F.eks havde vi en uge på Sicilien, og vi føler at vi fik set det meste og det vigtigste, men man kunne sagtens have været her en uge mere. Herefter kørte vi op gennem landet, og gjorde os kun nogle korte stops i regionerne Calabrien og Basilicata før vi drog mod Apulien hvor vi havde booket 3 nætter i den sydlige spids af regionen. Og wupti – så var de to uger gået – og alt for hurtigt vel at mærke. Vil du læse mere om vores rute og vores roadtrip, så kan du læse meget mere i vores indlæg herom.

Vi bitcher over dårligt vejr

Og så kan det godt ske at der sidder nogen derude og tænker at jeg ikke har noget at ha det i, når nu jeg bitcher lidt over vejret hernede i Syditalien. For hold nu op hvor har det været skuffende. Jeg må indrømme at jeg havde forventet at der her i maj måned ville være skyfri himmel og dejlig solskin dagen lang, men i stedet står vejrudsigten på regn regn og regn. Vi har generelt været præget af rigtigt dårligt vejr i år, og vi har hørt fra flere lokale at det er helt uhørt og unormalt at det er SÅ koldt og regnfuldt i april og maj. Så hvor uheldige kan man lige have lov til at være?

 

Forhåbentlig en masse små weekendudflugter på vej

Men grunden til at vi nu er lidt trætte af de mørke skyer skyldes naturligvis at vi gerne vil ud og opleve det smukke land. Og vi har længe gået og trippet for at komme afsted. Og her i denne weekend er vejret for en gang skyld nogenlunde. I hvert fald fredag og lørdag så der må vi hellere se at komme afsted. Søndag står den igen på regn og tordenvejr, som herefter fortsætter ugen ud.

Vi aner ikke hvor vi skal hen, men vi skal bare UD. Om det så bliver en tur ud til Amalfikysten, eller om vi skal tage en tur til Rom eller en lille tur tilbage til Apulien? Vi har endnu ikke besluttet os! I må endelig byde ind hvis i har nogen ideer og input til oplevelser inden for 3 timers radius fra Salerno.

Hvordan går det med børnene henne i skolen?

Og så lige en update på børnene og deres skole. De har nu gået derovre fast i 7 måneder, og de har for alvor fået en rutine omkring det. Andrea er umulig at få ud af døren om morgenen, men vil hellere bruge en times tid på at spise sin morgenmad mens Wilfred er lynhurtigt igennem tromlen og går ud og finder sine sko.

Vi snakkede med Andreas engelsklærer her den anden dag (de bliver jo undervist på både engelsk og italiensk), som sagde at Andrea ikke vil snakke engelsk til hende, men at hun nærmest kun ville snakke italiensk henne i skolen. Det kom lidt bag på os, for herhjemme hører vi ikke længere nogen italienske ord. Kun dansk og somme tider noget engelsk. Men det er lidt morsomt at tænke på at vi har en lille italiener, og at hun sikkert forstår mere italiensk end vi gør.

Og så har vi lige lavet en bestilling på lidt mere tøj til deres skoleuniformer. Eller dvs. indtil nu er det jo kun Andrea der har været iført skoleuniform, men Wilfred er nu også kommet op i en alder hvor det er påkrævet. Så nu er tøjet bestilt og inden længe er vi klar med lidt til sommergarderoben. Og jeg må indrømme at jeg næsten ikke kan vente med at se vores lille mand i sin skoleuniform.

Relancering af webshop

Det er måske en kliche at sige, men jeg er virkelig ked af at jeg ikke har haft meget tid til at blogge her på det sidste, men det skyldes jo primært dette nye projekt som jeg har kastet mig ud i. Nemlig relanceringen af webshoppen Homedec.dk, som jeg blev en del af her for et par måneder tilbage. På webshoppen sælges der brugskunst, plakater og wallstickers, og vi arbejder os hen imod at få en masse rejserelaterede produkter, med et stort udvalg af byplakater, fotografier, samt rejseralateret indretning. Mere om det senere! Jeg sidder derfor og bruger al min tid på at uploade nye produkter, for vi har nemlig hundredvis af nye produkter som slet ikke er kommet online endnu. Herudover skal jeg lige sige at vi har en masse nye brands på trapperne, som jeg glæder mig til at introducere for jer!

Husk at i stadig kan få 30% på alle varer på shoppen med rabatkoden OPDAGELSE. Rabatkoden gælder frem til den 31. maj, så god shoppelyst.

Skriv en kommentar