Lufthavn i London: Stansted, Gatwick eller Heathrow?

London har en hel del lufthavne, og for mange rejsende kan det derfor være forvirrende at skulle vælge en frem for en anden. Vi sammenligner her de tre mest besøgte lufthavne i London: Stansted, Gatwick og Heathrow for give dig mulighed for at vælge ud fra de rigtige kriterier.

fly_lufthavn_lander2

Heathrow Airport

Lufthavnen er beliggende 30 km vest for det centrale London og er verdens mest travle lufthavn med mere end 190.000 passagerer hver dag. Lufthavnen er let tilgængelig og du kan komme hertil med bus, tog og undergrund. Undergrunden er klart den billigste af de tre transportformer, og med undergrunden har Picadilly Line 2 stoppesteder nær lufthavnen. Tager du med tog til Heathrow Airport kan du tage med enten Heathrow Connect eller Heathrow Express. Herudover kører National Express busserne direkte til lufthavnen.

Gatwick Airport

Lufthavnen er beliggende 50 km syd for det centrale London og har to terminaler, hvorimellem du kan tage med toget der transporterer dig frem på 2 minutter. Fra Victoria Station kan du tage med Gatwick Express til sydterminalen. Turen tager 30 minutter og toget kører hvert kvarter. Du kan også tage med shuttlebusser fra Gatwick airport til det centrale London. F.eks kan du tage med EasyBus der har afgang hvert kvarter i de travle timer med priser fra kun £2.

Stansted Airport

Lufthavnen er beliggende 80 km nord for det centrale London, og herfra kan du tage toget, Stansted Express, til og fra Liverpool Street Station. Der er gode busforbindelser med blandt andet National Express, og Easybus. De er en del billigere end toget. Fra Stansted Airport afgår der primært afgange til Europa og Stansted er den primære base for lavprisselskabet RyanAir

HVILKEN LUFTHAVN ER DIN FAVORIT? GATWICK, STANSTED ELLER HEATHROW?

Skriv en kommentar