Sportsbegivenheder og Pokerturnering i Australien

Australien er vært for rigtig mange store begivenheder hvert år. I dag vil jeg fokusere mest på hvad der sker i sportens verden, og der er masser at tage fat i. Både de foretrukne australske sportsgrene og sportsgrene vi kender fra Europa.

fodboldkamp_australien

Golfturneringer

Jeg overværede personligt golfturneringen Australian Open som blev spillet på banen Lakes Golf Club i Sydney. Det er stort event og mange af de kendte golfspillere stiller op hvert år. Af nylige deltagere ved turneringen kan nævnes Tiger Woods, Rory McIlroy og hjemmebanefavoritten Adam Scott. Jeg tog banen rundt med en bold der talte blandt andet Adam Scott og englænderen Justin Rose. Det fede ved at være tilskuer til en golf turnering er at du kan stå lige ved siden af deltagerne og få fede billede og samtidig høre hvert et ord der bliver udvekslet. Og så er golfbaner som ofte utrolig smukke og fantastisk vedligeholdt op til en helt stor turnering. Udover at at se golf er der også anlagt en hel masse små happenings hvor man kan få lov til at slå, deltage i konkurrencer osv.

Fodbold

Fodbold er langt fra den største sport i Australien. Men der er klubber fra hele Australien i den bedste liga og dermed altid en mulighed for at se en kamp hvis man befinder sig i en af de større byer. Vi så en kamp mellem Sydney FC og Melbourne Heart. På trods af der findes andre mere populære sportsgrene end fodbold, er antallet af tilskuere til en fodboldkamp stadig imponerende. Og stemningen er god, med slagsange fra fangrupper og livlige tilskuere. Er man fodboldinteresseret er det helt sikkert noget man bør opleve bare en enkelt gang.

Rugby og Cricket

Blandt de største sportsgrene kan nævnes Rugby og Cricket. Det er det helt store i Australien og de største australske sportsstjerner findes her. Hvis man samtidig lige sætter sig lidt ind i reglerne inden man begiver sig afsted på stadion, bliver oplevelsen helt sikkert bedst.

Tennis

Melbourne er vært for nogle af de største internationale events i Australien. Der afholdes hvert Australian Open i tennis, som er en af de fire majors. Australian Open tiltrækker hvert år verdens bedste spillere som Nadal, Federer, Serena Williams og danske Caroline Wozniacki. Det er en kæmpe begivenhed og billetterne til de afgørende kampe er ekstremt dyre.

Pokerturnering

Noget der derimod ikke koster en krone er at overvære Pokerturneringen Aussie Millions som finder sted på Crown Casino i Melbourne. Turneringen har hvert år besøg af de bedste spillere som Phil Ivey, Patrik Antonius, Gus Hansen og mange flere med alt for mange penge. Der er oftest mellem 30 og 40 tuneringer som bliver spillet over et par uger. Derudover spilles der sit&go og cashgames 24 timer i døgnet. Stakes er lige fra 1$/2$ til hvad end highrollerne har lyst til. Skal man have et glimt af de kendte spillere skal man helst planlægge sit besøg til at overvære $100.000 og 250.000$ turneringerne. har stiller som oftest max. 50 spillere op og dermed er bordene stjernespækkede. Main Event tiltrækker derimod omkring 700 spillere og strækker sig over så mange dage at det kan være svært at danne sig et overblik over hvem der deltager hvem der ikke gør.

Formel 1

Formel 1 kører også en afdeling i Australien og befinder man sig i Australien og har man lidt ekstra dollars liggende kan dette også være en helt fantastisk begivenhed at overvære. Så er man til fart og brændt gummi så tjek hvornår Formel 1 kommer til landet og få planlagt den tur.

Skriv en kommentar