Spørgsmål fra en læser

Vi er blevet kontaktet af en læser, der har stillet os nogle spørgsmål til det at rejse. Jeg tænkte at mine svar også kunne have interesse for andre læsere, så jeg har valgt at poste mine tanker omkring det her på bloggen.

IMG_3725 copy

1. Hvad gør en rejse god for dig?

Særligt 3 ord kommer til mig, når jeg stilles dette spørgsmål: Nærvær, fordybelse og oplevelser. Det mig er det vigtigt, at man er der i nuet og nyder sine oplevelser sammen med sin rejsepartner, og tager sig tid til at nyde hinanden. Selvom at jeg er en rejseblogger med et ubehageligt kontrol-gen ved jeg at de bedste rejser er, når jeg går lidt ned i gear og fordyber mig i øjeblikket.

2. Hvad kan du ikke undvære på rejsen?

Igen er det helt klart oplevelserne der driver mig, og dette er helt uundværligt. Jeg er ikke typen der ligger mig og slapper af, og det har derfor aldrig sagt mig noget at tage på badeferie i en uge og drive den af ved poolen. Jeg er dybt afhængig af at komme ud og opleve noget.

3. Er der ofte noget du føler du mangler på rejsen?

Som rejseblogger er en af de største udfordringer ofte at finde en god internetforbindelse. Selvfølgelig kan man hoppe ind forbi en Starbucks eller en McD – men det er jo bare ikke der at du finder de store oplevelser. Som rejseblogger er det ideelt at man er koblet på 24/7 når du er ude at rejse. Om man skal på instagram, skrive et blog post eller andet. Her er internettet en stor del af min dagligdag, og det er alfa omega at forbindelsen spiller tip top. En anden ting man somme tider kan savne, er en hverdag, familie og venner. Det ville være ideelt at man kunne dele de store oplevelser med dem, hvilket også er en af årsagerne til at vi er begyndt med at rejseblogge.

4. Hvad er vigtigt at opleve på rejsen inden du tager hjem?

Jeg har aldrig været helt klar til at tage hjem fra en rejse, men før eller siden skal den jo ende. Vigtigst for mig er det, at man føler sig beriget – at man har lært noget nyt, fået nyt syn på tilværelsen, delt nogle oplevelser med en man holder af og at man har skabt nogle fantastiske rejseminder.

Tusind tak til Bettina for de skarpe spørgsmål. Er der andre der brænder inde med nogle spørgsmål til os, som de gerne vil have svar på er i velkomne til at kontakte os herom.

 

Skriv en kommentar