Spar penge på hotelregningen

Det er så nemt at bruge en mindre formue på sin ferie når man sammenlægger priserne for hotel, fly og mad. Men heldigvis findes der måder hvorpå du kan spare på hotelregningen, og vi giver dig her nogle tips.

hotelværelse

1. Hvad søger du?

Inden du begynder at lede bør du definere for dig selv hvilke faciliteter du ønsker at gøre brug af. Der er ingen grund til at betale for noget som du alligevel ikke benytter. Ønsker du at morgenmaden skal være inkluderet og jacuzzi på værelset? Eller skal der bare være en seng og et tv?

2. Rejs i lavsæson

Dette siger vel sig selv. Priserne falder så snart at lavsæsonen nærmer sig, og det er netop her du kan vælge at slå til. Så det er en rigtig god ide at være fleksibel.

3. Hotellets priser

Undersøg hotellets priser inden du booker. Mange hoteller har høje priser i weekenderne hvor de fleste af os rejser. Men finder du et hotel der primært henvender sig til forretningsrejsende kan du være heldig med at de reducerer priserne i weekenderne for at få værelserne booket.

4. Brug internettet

Brug diverse sammenligningssider for at finde de billigste hoteller. Dette kan f.eks. være trivago, hotels.com eller booking.com. Når du har udvalgt et hotel kan du herefter sammenligne priserne rundt omkring på nettet. Somme tider kan der være forskel på hvad der er inkluderet i prisen.

5. Prut om prisen

Hvis du tør vove dig ud i en forhandling, kan det somme tider lade sig at gøre at få forhandlet prisen lidt ned. Hvis f.eks. i ankommer til hotellet sent om aftenen eller hvis i booker for flere dage. Dog kan det ske at du skal kontakte flere hoteller før nogen bider på.

6. Specielle tilbud

Hold øje med hotellets hjemmeside. Her tilbydes der somme tider særlige rabatter i form af en ekstra overnatning, opgraderinger, morgenmad inkluderet osv. Disse tilbud gælder som oftest i perioder hvor der er sløvt med gæster, så det hjælper at du er en smule fleksibel.

7. Hotellets placering

Ønsker du at spare penge på hotelregningen kan du med fordel vælge et hotel der ligger uden for byens midte. Jo længere man kommer ud af byen des billigere bliver det. Sørg dog for at der er gode muligheder for transport så det ikke bliver for tidskrævende at komme frem og tilbage.

8. Loyalitets point

Vær altid på udkig efter loyalitets point. Det kan være en hotelkæde der tilbyder point der kan spares op til diverse goder. Det kunne også være hotels.com der tilbyder deres 10. overnatning gratis eller SAS, hvor du optjener point hver gang du flyver med dem eller benytter udvalgte hoteller.

Save

Save

Skriv en kommentar