En afslappet spaoplevelse hos Dronning Dorotheas Badstue

Find din indre ro på et afslappet spaophold hos Dronning Dorotheas Badstue i Kolding. Her finder du rolige omgivelser og masser af velvære i form af forskellige bassiner og behandlingsmuligheder.

dronning_dorotheas_badstue1

Det rette selskab

Tag på spaophold med det rette selskab så du kan nyde oplevelsen bedst muligt. Medbring en god veninde som du kan slappe af med, eller måske endda din bedre halvdel. Vi var afsted som et par, og vi fik derfor vores datter passet til lejligheden. Som nybagte forældre var det en skøn fornemmelse at have denne tid sammen i ro og mag uden forstyrrelser. Hvilket mange forældre – eller par generelt – formentlig kan sætte sig ind i. Det var en skøn fornemmelse at kunne slappe fuldstændigt af i hinandens selskab, mens at vi uhindret kunne snakke og finde et øjebliks ro og fred fra den travle hverdag. Et spaophold er derfor et oplagt valg som en dateaften med personen du holder af.

Faciliteter hos Dronning Dorotheas Badstue

Hos Dronning Dorotheas Badstue finder du et stort udvalg af bassiner, hvor du kan slappe af. Her kan nævnes relaxbassin, duftbassin, saltbassin, koldtvandsbassin, oplevelsesbruser, udendørs spa samt 3 forskellige saunaer og et dampbad. Herudover er der et hyggeligt og afslappet miljø midt i spacenteret, hvor du kan sidde i de behagelige stole hvor du kan få dig en tår vand og snacke lidt frugt mens du kigger på himlen gennem glasloftet.

dronning_dorotheas_badstue2

En iskold udfordring

I flere spacentre vil du have muligheden for at få dig en iskold oplevelse, og hos Dronning Dorotheas Badstue består det af et koldtvandsbassin på kun 14 grader. Meningen med disse bassiner er, at man skal benytte dem lige efter en tur i en sauna eller dampbadet, hvorved du øger blodcirkulationen. Vandet føles isende koldt når kroppen er så godt opvarmet, og det kræver derfor en hel del mod for at bevæge kroppen ned i det kolde vand. Men det er en fantastisk følelse når det først er overstået – og en sjov lille udfordring for dig og din ledsager.

Få en behandling

På vores besøg hos Dronning Dorotheas Badstue fik vi tilbudt en lækker kropsmassage, hvor vi fik løsnet op for eventuelle spændinger. Det var en skøn wellness oplevelse hvor man rigtig blev forkælet. Der er naturligvis mulighed for flere forskellige spabehandlinger som f.eks. bodyscrup, hamam, manicure og pedicure samt vandterapi. Herudover er der kosmetiske behandlinger som hårfjerning, ansigtsbehandlinger med mere.

 

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Dronning Dorotheas Badstue

Save

Save

Skriv en kommentar