Opbevaring: Smarte ting at gøre inden en længere rejse

Planlægningen af en længere rejse jorden rundt kan hurtigt tage fart, men når du så småt pakker dit liv ned i kasser og skal begive dig ud på en længere rejse har jeg her nogle gode tips til hvordan du bedst muligt får organiseret dine ting. Her kommer nogle smarte ting at gøre inden en længere rejse.

IMG_2667 copy

Opbevaring

Da Kris og jeg tog på 7 måneders rejse til Australien havde vi alle vores møbler og flytterkasser opbevaret på et lager. Udenpå alle kasser havde vi skrevet hvad de indeholdt. Selvom at jeg ellers var så grundig er den alligevel glippet lidt. Vi kom hjem fra Australien og skulle pludselig finde det varme tøj frem, men mine støvler havde forputtet sig i en kasse. Sørg derfor for at tænke lidt frem og spørg dig selv: “Hvad er de første ting jeg skal bruge når jeg kommer hjem?” og sørg herefter for at disse ting er tilgængelige.

Nøgler og kort

De vigtigste sager kom en tur hjem til mine forældre. Særligt er det vigtigt at de mest væsentlige ting er til at få fat på – såsom nøgler og kort. Sørg for at disse ting er tilgængelige og placer dem for alt i verden et sted som du kan huske.

Ting forsvinder

Det er mystisk hvordan man omhyggeligt pakker sine sager ned, og 7 måneder senere er der ting der er forsvundet. F.eks. kunne jeg ikke finde flere af mine krydderibøtter og andre småting. Kom videre i teksten og genkøb eventuelt dine forsvundne ting.

Få ryddet op

Dette var et vigtigt punkt for mig inden rejsen. Når man nu alligevel skulle til at have alle sine ting i flyttekasser kunne jeg jo lige så godt benytte lejligheden til at få ryddet op i mine sager. Jeg pakkede kun de væsentligste ting og fik skilt mig af med ting jeg ikke bruger. Der blev hermed færre ting der skulle flyttes op på lageret og det blev mere overskueligt for os at vende tilbage til.

Velgørenhed

Et godt tidspunkt for at give sit tøj væk til velgørenhed er før en længere rejse. Da jeg kom hjem efter 7 måneder havde jeg for længst glemt alt om min garderobe derhjemme- og selvom at der var masser af glædelige gensyn var der også mere end rigeligt der burde have været givet væk.

1 Comment

  • Helt enig i at man bør få ryddet op og ryddet ud når man alligevel er ved at pakke ned. Det samme gør sig gældende når man pakker for at flytte, hvor der heller ikke er nogen grund til at pakke ting ned som man alligevel aldrig bruger.

Skriv en kommentar