Små prinsessedrømme hos Disneyland Orlando

Det var en stor oplevelse for os at opleve Disneyland i Orlando Florida, hvor magien lever og drømme går i oplevelse. Som stor Disneyfan har det altid været en drøm for mig at opleve Disneyworld, en drøm der endelig gik i opfyldelse i en alder af 27.

pluto disneyland

Prinsesser og pirater

Det er vist ikke kun mig der har ået rundt med den drøm, for parken vrimler med glade børn, der er klædt ud som deres yndlingsdisneyfigurer. Der var en del piger der havde yndige prinsessekjoler på, vor man kunne rende og gætte hvem de skulle forestille. Drengene var primært udklædt som pirater og rendte rundt med deres sværd. Du kan naturligvis finde et stort udvalg af kostumer inde i parkens mange giftshops.

Magien lever hos Disney

Hele Disneykonceptet er bygget op omkring en filosofi om, at drømme går i opfyldelse. Og herudover er der et klart budskab om at alle skal have lov til at drømme. Jeg synes at dette er en smuk tankegang, særligt at det er noget man giver videre til børnene der besøger parken eller følger disney universet. Det er grundstenen i flere af de store Disneyklassikere såsom Den Lille Havfrue der drømmer om at blive et menneske eller Askepot der drømmer om en anden tilværelse.

disneyland

Disneys parker

Du finder Disneyland flere steder rundt omkring i verden. Vi besøgte Disneyland i Orlando, og selv her skal man til at vælge. For de har opdelt Disneyland i 4 seperate parker. Du kan vælge mellem parkerne Magic KingdomEpcot, Hollywood Studios og Animl Kingdom. Alle parkerne har forskellie temaer og et forskelligt udvalg af Disneyfigurer du kan besøge. Vi tog ind i Parken Magic Kingdom, som vi havde hørt bedst om.

Magic Kingdom

Her finder du det fortryllende Disneyslot og alle de klassiske Disneyfigurer såsom: Askopot, Tornerose, Snehvide, Peter Pan, Alladin, Ariel, Belle og mange flere. Det er ikke her du skal komme for de store rutchebaner, men mere for at få fortalt en god fortælling.

Min personlige favorit forlystelse var Mickey’s PhilharMagic, som er en 3D biograf hvor du oplever Anders And med sit sædvanlige hidsige temperament, der kommer igennem flere af de klassiske Disney eventyr. Han forelsker sig i Ariel, han kommer ud på det flyvende tæppe sammen med Alladin og Jasmin og han flyver med Peter Pan – bare for at nævne nogen få.

Har du nogensinde besøgt Disneyland? Eller er det på din bucketliste?

Skriv en kommentar