Slotssøbadet i Kolding – for hele familien

Du finder Slotssøbadet i hjertet af Kolding, og herfra har du en fortrinlig udsigt (eller kort gåtur) til Slotssøen og Koldinghus. Slotssøbadet tilbyder en svømmehal + wellness under ét tag. De to ting er opdelt med hver sin indgang, men hvis du har betalt for indgang til wellness centret Dronning Dorotheas Badstue kan du også få adgang til svømmehallen. Du får herved begge oplevelser med i prisen.

aktiviteter i hallen 002

Bassiner og aktiviteter

Hos Slotssøbadet finder du bassiner for hele familien. Svømmehallen har 7 bassiner hvoriblandt du finder et børnebassin for de helt små, et morskabsbassin for de ældre børn, varmvandsbassin, øvebassin, træningsbassin, konkurrencebassin samt et spabad. Der er med andre ord noget for enhver smag og for ethvert temperament. Herudobver finder du et dampbad inde i svømmehallen og sauna ude i omklædningsrummet.

Du finder også masser af aktiviteter og events. F.eks. en delfinweekend for børn i alderen 6-12 år, hvor de kan nyde en weekend med sjov leg og kan øve sig i at svømme under skarpt opsyn af kyndige voksne. Du kan også tilmelde dig en stilleaften, hvor du kan koble helt af i en afslappet atmosfære med dæmpet musik. På denne aften vil det være muligt at prøve en saunagus behandling. Du kan også tilmelde dig forskellige hold såsom aquafitness, svømmeundervisning eller zumba.

Slotssøbadet med en baby

Vi besøgte Slotssøbadet med vores datter Andrea da hun var knap 5 måneder gammel. Det var ikke hendes første tur i svømmehal, men ikke desto mindre var hun helt betaget af oplevelsen og hun blev hurtigt mættet med nye indtryk. I den alder er det en stor oplevelse blot at være en tur i omklædningsrummet, og besøget var derfor kortvarigt for ikke at overvælde hende.

Vi købte en badeble i receptionen og begav os ned i omklædningsrummet, hvor det var muligt at låne både klapvogn og autostol alt efter behov. Der er mulighed for at pusle og vaske sin baby inde i omklædningsrummet, hvor der desuden også er en tilhørende ammestue med mikrobølgeovn og stole. Du kan også vente med at pusle din baby til inde i selve svømmehallen, hvor du og din partner kan deles om opgaven.

nye badedyr 002

Har du besøgt Slotssøbadet med dine børn?

Save

Skriv en kommentar