10 sjove hobbyer for rejsende

Vores helt store passion og hobby er at rejse, men på rejsen har vi også flere små hobbyer, som vi kan lide at gøre brug af undervejs. Har du nogen hobbyer på rejsen? Skriv dem gerne i kommentaren nederst.

atrejse

1. Skriv om rejsen

Jeg har gennem hele mit liv skrevet dagbog, og for mig er det derfor helt naturligt at skrive om mine rejser. Jeg elsker at forevige mine rejseminder, hvilket jeg i dag gør via denne rejseblog. Du behøver dog ikke at starte en blog for at dokumentere din rejse. Man kan sagtens nøjes med at føre en rejsedagbog til personligt brug for at bevare de bedste rejseminder.

2. Forkæl dig selv

En ting vi nyder at gøre på rejsen er at sætte tid af til at forkæle os selv. Om det så er på et hotel med wellnesscenter, eller om det er selvforkælelse med ansigtsmasker og boblebad på hotelværelset er underordnet. Det kan også være at du blot bruger lidt tid på at få lakeret dine negle eller at du får dig et lækkert fodbad.

3. Shopping

Shopping er en form for terapi, og shopping på rejsen er derfor ren nydelse. Personligt elsker jeg at shoppe i udlandet. Først og fremmest fordi de med garanti har nogle butikker og nogle mærker, som du ikke kender hjemmefra, og hermed får du mulighed for en helt ny shoppingoplevelse. Herudover kan jeg godt lide tanken om at shoppe tøj som souvenirs. Jeg har selv en del tøj i skabet, som jeg har købt på forskellige rejser.

4. Lær et nyt sprog

Vi gør meget ud af at lære et par nye gloser på vores rejser. Man kommer langt ved blot at kunne sige “hej” og “tak” og de lokale vil tænke at du gør en indsats for at imødekomme dem.

5. Fotografering

En af vores største hobbyer på rejsen er fotografering. Vi elsker at tage billeder, og at kunne fortælle en historie om destinationen, og vi kan se at vi bliver bedre til at tage billeder for hver gang. Fotografering er god hobby for dig der gerne forevige dine rejseminder, og det er en sjov og lærerig hobby, hvor man altid kan lære nye tips og tricks.

6. Læsning

Af en eller anden grund, så bliver jeg kun fanget af at læse bøger når jeg er afsted på ferie, da det er her jeg har tiden til at fordybe mig i historien og personerne der medvirker heri. Det er også på ferien der er tid til at læse nogle gode magasiner og at komme up to date med tidens trends.

7. Scrapbog

Indsaml billetter, kvitteringer med mere fra alle dine oplevelser på rejsen. Udskriv eller få fremkaldt billeder fra rejsen og skriv gode tekster om turen. Vær kreativ og få så mange detaljer med i bogen som overhovedet muligt.

8. Postkort

Gennem mere end 10 år har Kris og jeg sendt postkort på vores rejser. Først sendte vi dem til hinanden, og vi fik hurtigt skabt os en lille samling. De sidste mange år, har vi dog altid rejst sammen, og det er i stedet blevet en tradition at vi sender et postkort hjem til vores kat – som naturligvis ikke er med på rejsen.

9. Samlinger

Gennem tiden har vi mødt mange andre rejsende, og vi har hørt om mange sjove samlinger fra rejserne, der ligger derhjemme i gemmerne. Vi “samler” selv på mønter fra forskellige destinationer som et resultat af at man som oftest har en lille rest tilbage efter rejsen. Herudover har vi en lille samling af bamser til vores datter fra forskellige destinationer. Vi har også hørt om samlinger som: øl fra andre lande, shotsglas eller magneter til køleskabet. Mulighederne er mange.

10. Træning

Måske er dette ikke en egentlig hobby. Men det får dig aktiveret, som du nemt kan gøre på din rejse, og du vil med garanti have det meget bedre med dig selv efterfølgende. Find nogle øvelser, som du kan lave på vejen og hvor der ikke er behov for at medbringe en masse træningsudstyr.

Save

Skriv en kommentar