Sig hej til endnu en rejseblogger

Der er sket noget helt fantastisk! Natten til fredag bød vi nemlig endnu en lille rejseblogger velkommen til verden, og vi har derfor lige skullet bruge et par dage på at lande igen efter fødslen, og med at fordøje tankerne omkring familieforøgelsen. Nu er det ikke vores første barn, men oplevelsen var mindst lige så overvældende denne gang, og vi kan nu kalde os selv for lykkelige (men trætte) andengangsforældre.

november 2017-18

Tag godt imod ham…

Det har været et par begivenhedsrige døgn. Torsdag havde vores datter Andrea 2 års fødselsdag og skulle naturligvis fejres med sang og gaver – alt imens at vi gik og håbede på at det ikke også var dagen for lillebrors ankomst. Men det endte med at være ganske tæt på! Kun 2 timer og 43 minutter for at være nøjagtig, men han valgte dog at komme på sin helt egen dag på natten til fredag ved en semi-akut fødsel.

Nu har vi fået lillemanden med hjem, og vi har hygget om ham og vist ham frem til den næreste familie. Og nu håber vi, at i også vil tage rigtig godt imod vores nye familiemedlem; en sund og rask lille dreng, som vi har valgt at kalde Wilfred Emil. Han har allerede taget os med storm, og det er utroligt hvor hurtigt sådant et lille menneske kan fylde så meget i ens hjerter og ens hjem.

Snart klar til nye eventyr

Vi har valgt ikke at planlægge nogle større rejser her de næste par måneder, da vi gerne lige vil lære vores nye familiemedlem lidt at kende først. Det bliver derfor til et par småture i Danmark, hvor vi lige vænner os til de nye rutiner der skal oparbejdes med endnu et familiemedlem. Men vi er med sikkerhed klar til nye eventyr igen til foråret, hvilket vi ser frem til. Og vi er simpelthen så spændte på hvad lille Wilfred vil bringe på vores fremtidige rejser.

Den stolte storesøster

Oven i alt dette tumult skal vi naturligvis ikke glemme Andrea, som nu kan kalde sig selv for storesøster. Og på trods af at hun endnu ikke helt er gammel nok til at forstå det, så kan vi se at hun allerede tager sig rigtig godt af sin nye lillebror. Han bliver både aet og kysset som var han en af hendes bamser. Det er vidunderligt at se!

Andrea har desuden rundet et skarpt hjørne idet hun netop er fyldt 2 år. Ja som nævnt var det kun 3 små timer fra at de skulle dele den selvsamme fødselsdato, men han lod heldigvis vente lidt på sig. Men ikke desto mindre var det en stor dag for både hende og hendes forældre. De sidste 2 år er fløjet afsted, og Andrea har allerede vist sig at være en lille globetrotter og kan på nuværende tidspunkt prale af at hun har været ombord på 12 fly, sat fod i 5 lande samt 3 forskellige kontinenter. Og denne herlige rejsestatistik skulle meget gerne fortsætte fremadrettet.

6 Comments

Skriv en kommentar