Et show for børnene hos Silkeborg Rovfugleshow

Blandt idylliske smukke omgivelser finder du Silkeborg Rovfugleshow – et underholdende show for hele familien, hvor du vil kunne mærke suset fra de prægtige fugle.

silkeborg rovfugleshow 3

Mere om rovfugleshowet

Silkeborg Rovfugleshow er en spændende og lærerig aktivitet for hele familien, hvor du bliver ført med ind i rovfuglenes historie gennem de seneste 4000 år. Du vil blive taget med tilbage til hvordan huleboerne brugte fuglene til jagt – og frem til i dag, hvor de dygtige falkonerer nu kan fremvise fuglenes fantastiske jagtinstinkt. Fuglene benytter sig af forskellige teknikker, som du vil kunne opleve på tæt hold, mens en falkoner fortæller dig kyndigt herom. Og det er noget ganske særligt at være vidne til fuglenes nøjagtige præcision i deres dyk efter et bytte. Du vil komme til at opleve ugler, høge, falke og ørne, der flyver henover hovedet på dig.

Et underholdende show for både børn og voksne

Rovfugleshowet bød desuden på masser af humor, og gav mulighed for både børn og voksne at komme ind i arenaen, hvor man kunne få lov til at holde en af fuglene – til børnenes store begejstring!

silkeborg rovfugleshow 4

Save

S

Få din oplevelse foreviget

Husk også at det er muligt at få foreviget din oplevelse hos Silkeborg Rovfugleshow. Du kan nemlig få en ganske unik oplevelse og få taget et billede sammen med en af fuglene. Hertil får du et lille diplom, som du kan få dig med hjem.

Bliv falkoner for en dag

Hvis du slet ikke kan få nok af de prægtige fugle kan du desuden få en helt særlig oplevelse som Falkoner for en dag. Dette er en lærerig oplevelse, hvor en professionel falkoner vil guide dig igennem et par timer, hvor du kommer du helt tæt på fuglene, og vil kunne mærke vingesuset på din egen krop. Falkoner for en dag er en perfekt gaveide og foregår optimalt med 1-2 personer.

silkeborg rovfugleshow 2

Praktisk info

Showet varer ca en time, og åbner op en halv time før showstart. Her kan det være en fordel at komme i god tid for at få en god plads. Showet foregår udendørs i en åben arena, hvor der nemt kan være lidt vind, så husk derfor at iføre dig praktisk varmt tøj. Der er naturligvis også mulighed for at låne et tæppe. Showet kører på udvalgte datoer fra maj til august. Vær her opmærksom på at showtiderne kan variere. Læs mere om showtider og priser >

silkeborg rovfugleshow 1

Har du besøgt Silkeborg Rovfugleshow?

 

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Søhøjlandet af Visit Søhøjlandet, men alle meninger er vores egne

ave

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar