Gratis aktiviteter og seværdigheder i Berlin

Der er masser af gode aktiviteter at give sig i kast med når man besøger Berlin, og det behøver ikke at koste noget. Flere af deres seværdigheder er ganske gratis, og du kan tilmed komme på gratis walking tours rundt i byen. Vi har samlet et lille udsnit af gratis aktiviteter og seværdigheder i Berlin, men mulighederne er ubegrænsede.

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

Brandenburger_Tor_Berlin seværdigheder i berlin

Brandenburg Tor

Besøg Brandenburg Tor, der er placeret for enden af Unter den Linden. Dette er en smuk triumfbue  fra det 18. århundrede, som i dag associeres med murens fald og de store jubelscener der fulgte. Dette er et af de mest kendte vartegn i Berlin, og Brandenburg Tor er derfor også rigtig godt besøgt. For at fange et billede der ikke er propfyldt med turister anbefales det derfor at du besøger bygningen i de sene aftentimer.

Tiergarten

Tag evt en picnickurv eller en madpakke med ind i Tiergarten, som er en af de største parker placeret midt i Berlin. Inde i parken finder du masser af græsplæner, hyggelige stier og romantiske områder.

Tag på en gratis tour til de store seværdigheder…

Det er muligt at komme med ud på en gratis tour i Berlin, hvor i kommer rundt til flere af de største seværdigheder i Berlin. Turen varer 2,5 time og starter ved Brandenburg Tor kl 10, 11 eller 14, og du skal huske at booke den på forhånd. Læs mere: www.newberlintours.com

… eller en gratis tour med alternative seværdigheder

Se Berlin fra en ny vinkel med disse alternative walking tours. Her vil du opleve de mindre subkulturer med fokus på blandt andet street art og grafitti. Officielt er det gratis at medvirke på turen, men det ses gerne at man giver guiden lidt betaling hvis man mener de fortjener det. Du kan læse mere her: www.alternativeberlin.com

East Side Gallery

Dette er et must-see når man besøger Berlin, og så er det tilmed gratis. East Side Gallery er det største tilbageværende murstykke på 1,3 km, og det er tilmed blevet verdens største open-air kunst galleri. Muren blev kort efter murens fald dekoreret af kendte kunstnere, som har tildækket den med over 100 forskellige værker. East side Gallery står i dag som et farverigt symbol på frihed.

berlinmuren seværdigheder i berlin

Reichtag

Denne bygning er hjem for det tyske parlament, og tilbyder desuden en fantastisk udsigt ud over byen fra dets tagkuppel. Selve bygningen og kuplen er et besøg værd i sig selv, med sine smukke former samt spiral rampe. Det er gratis at besøge kuplen – man skal dog have bestilt en tid på forhånd. Registrer dig her. Du kan også være heldig med at der er nogle ekstra billetter på selve dagen ved det nærliggende turistkontor.

Topography of Terror

Til minde og rædsel for 2. verdenskrig, kan du i dag finde et gratis museum, der afbilleder den tyske historie i kronologisk rækkefølge. Museet er både inden- og udendørs, og her kan du virkelig gå på opdagelse i den grusomme historie og blive mere klog på hvad der foregik under 2. verdenskrig.

Potzdamer Platz

Oplev den smukke moderne arkitektur der omgiver pladsen ved Potzdamer Platz. Her står bygninger som Sony Center og Mount Fuji, som lyser op i smukke farver i mørket.

Holocaust Memorial

Til minde om de 6 millioner jøder der måtte lade livet er der i dag rejst et smukt monument i form af 2711 betonsøjler. Det er et imponerende syn, og det er særligt imponerende at gå en tur ind i blandt søjlerne.

holocaust seværdigheder i berlin

 

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

 

Kender du flere gode og gratis seværdigheder i Berlin?

Skriv en kommentar