Sand og kalenderlys

Står du overfor at skulle holde jul i Australien, bør du helt sikkert overveje at medbringe nogle ting hjemmefra Danmark. Jeg medbragte for eksempel et kalenderlys, hvilket er ikke eksisterende i Australien. Det er simpelthen ikke en tradition de kender.

Manglen på dekoration

Årets kalenderlys blev meget anderledes end det plejer. Det blev ikke en typisk dansk dekoration i en smuk julet potteskjuler med mos/ler og en masse gran plus pynt. Lad os bare slå fast at ingen af ovennaævnte ting eksisterer i Australien. Og hvad stiller man så op med sit hjemmebragte kalenderlys? Jeg brugte et par dage på at komme på en ide til hvor jeg skulle gøre af det.

Resultatet

Jeg endte med at købe en rød dyb skål og fylde den med sand fra Coogee Beach (hvor vi boede). De gloede godt nok noget på stranden, da jeg sad og skovlede sandet ned i en pose, men man vil vel holde jul på ægte dansk vis. Jeg overvejede at gøre det rigtig australsk ved at sætte noget palme i den, men det var umuligt at opstøve (medmindre jeg skulle have klippet lidt i naboens have). Den endte meget simpel som i også kan se på billedet med en skål med sand og kalenderlys.

IMG_9421

Skriv en kommentar