Rodeo og gode bøffer på Great Western Hotel i Rockhampton

Egentlig blev vi stærkt frarådet at besøge Rockhampton inden vi rejste til Australien. Vi havde fået besked på at der ikke var noget at se i byen, og at det var et hul. Vi er dog ikke enige i den betragtning, da vi havde nogle gode og hyggelige oplevelser i byen. Blandt andet  var vi en smut forbi Great Western Hotel.

Tidligere på dagen havde vi været inde på et visitor center, hvor de havde fortalt os om hotellet, og at de ca to gange i ugen havde træning i Rodeo, hvor man gratis kunne komme og kigge med. Herudover er Rockhampton kendt for sine gode bøffer, så dette hørte naturligvis med til denne aftens begivenheder.

rodeo

Great Western Hotel har en stor rodeo scene i baggården og her træner de hver onsdag og fredag aften. Det var både børn og voksne der skulle træne, De yngre drenge var i en 10års alderen og red på små “børne” tyre, og så var der de voksne mænd på de helt store og meget aggressive tyre som man ser på film. Det lykkedes bedre for nogen end andre, men man må bare tage hatten af for at de tør. For tyrene er ligeglade med om det er børn eller voksne.

Du kan finde Great Western Hotel på Cnr Stanley and Denison Streets, og du kan læse mere om hotellet og deres rodeo på www.greatwesternhotel.com.au

steakhouse_rockhampton

Skriv en kommentar